Ricoh Europe benoemt Nicola Downing tot Chief Executive Officer (CEO)

Ze is verantwoordelijk voor de algehele prestaties en de strategische richting van het bedrijf en zijn dochterondernemingen

| Ricoh | 2 min | 6 april 2022 15:07
Afbeelding: Nicola Downing, CEO van Ricoh Europe | Copyright: Ricoh
Nicola Downing is de nieuwe CEO van Ricoh Europe. In die rol is ze verantwoordelijk voor de algehele prestaties en de strategische richting van het bedrijf en zijn dochterondernemingen. Ze volgt David Mills op, die deze rol sinds 2014 vervulde.

Nicola Downing trad in 2005 in dienst bij Ricoh Europe. Meest recentelijk vervulde ze de rol van Chief Operaring Officer (COO), waar ze verantwoordelijk was voor de dagelijkse administratieve en operationele activiteiten van het bedrijf. Alle dochterondernemingen van Ricoh in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, evenals de verkoop en logistiek, rapporteerden aan Nicola Downing. Eerder was ze de Chief Financial Officer (CFO) van het bedrijf.

Digitale dienstverlening

David Mills, die sinds 2008 werkzaam is bij de Ricoh Group, blijft bij Ricoh Europe als voorzitter. Hij gaat zich richten op het verder versterken van de digitale dienstverlening, waarbij hij gebruik maakt van zijn ervaring om het managementteam van Ricoh Europe te begeleiden en adviseren.

David Mills: "Ik ben erg blij met Nicola's welverdiende benoeming tot CEO en weet dat Ricoh Europe in de allerbeste handen is. Ik kijk ernaar uit om verder samen te werken met Nicola en het team ter ontwikkeling van het bedrijf."

Nicola Downing: "Ricoh Europe is een toonaangevend bedrijf op het gebied van digitale dienstverlening. Ik ben er trots op dat ik de transitie van Ricoh naar een Digital Services Company mag begeleiden. De toewijding en het talent van onze mensen is wat ons onderscheidt. Ik kijk ernaar uit om onze klanten te blijven helpen met nieuwe manieren van werken en het versnellen van hun digitale transformatie."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Ricoh
Over Ricoh
Ricoh laat mensen beter en makkelijker werken en leven. We helpen klanten informatie en documenten effectiever organiseren en creëren. Veilig, sneller, slimmer en duurzaam. Al meer dan 80 jaar doen we dat met document management solutions, IT services en commerciële en industriële printoplossingen.
Meer over Ricoh
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.