VuWall reageert op COVID-19 met gratis visualisatietool om coördinatoren aan de frontlinie te helpen

VuWall2 wordt aangeboden als gratis software download voor snelle creatie van tijdelijke video-wall controlecentra voor noodgevallen en versnelde levering en reactietijden van informatie
| VuWall | 2 min | 24 maart 2020 18:21
Foto: Crisis Room workflow with VuWall2 | Copyright: VuWall
Zolang de huidige situatie die wordt veroorzaakt door COVID-19 nog steeds dynamisch is, is het beheren van de overload van informatie een complexe uitdaging geworden. VuWall wil samenwerken met degenen die in de frontlinie werken om gemeenschappen veilig en gezond te houden door zijn VuWall2-visualisatietool als gratis download aan te bieden, waardoor organisaties een tijdelijke video-wall oplossing kunnen creëren.

"In deze tijden van crisis volgen coördinatieteams binnen gemeenten, redacties en zorginstellingen actief de COVID-19-pandemie en beheren ze de responsinspanningen. Deze besluitvormers moeten toegang hebben tot allerlei informatie om snelle beslissingen te kunnen nemen en informatie te kunnen delen met hun collega's en in sommige gevallen met het publiek ', zegt Paul Vander Plaetse, CEO van VuWall.

"We hopen dat we, door onze VuWall2 gratis aan te bieden als een manier om een tijdelijke videowallcentrale voor noodgevallen te creëren, belangrijke organisaties kunnen helpen bij het beheren van deze toestroom van gegevens en mensen op de hoogte kunnen houden. We willen zoveel mogelijk organisaties helpen en daarom bieden we de installatie en ondersteuning voor wie het eerst komt, het eerst maalt."

Door VuWall2 te downloaden, kan elk scherm - of het nu een pc is of een tv met een groot scherm in een tijdelijke alarmcentrale of wachtkamer - een commandocentrum worden. De software geeft toegang tot en integreert visuele informatie van veel verschillende bronnen op één scherm, waaronder webpagina's, computers op het netwerk, IP-camera's, lokale applicaties (Word, Excel, PowerPoint, enz.), evenals tools voor samenwerking en videoconferenties (Zoom, Microsoft Teams, Skype, etc.). Het kan worden geïnstalleerd op een pc of als een make-shift video-wall met maximaal vier schermen. Operators kunnen de inhoudsbronnen intuïtief ordenen in elke configuratie die ze nodig hebben voor een betere visualisatie en een ticker uitvoeren voor noodberichten. Bovendien kunnen ze snel verschillende lay-outs maken, deze opslaan en ze oproepen wanneer de situatie verandert.

Om een video-wall op te zetten, hoeft de VuWall2-software alleen te worden geïnstalleerd op de pc die het beeldscherm / de schermen aanstuurt en kan deze vervolgens vanaf elke computer in het netwerk worden bediend. De insteltijd is ongeveer een uur.

Ga naar http://vuwall.com/covid19-vuwall2/ om VuWall2 te downloaden en in te stellen als tijdelijke video-wall centrale voor noodgevallen. Organisaties die setup-ondersteuning nodig hebben, moeten hier contact opnemen met het technische ondersteuningsteam van VuWall.

Over VuWall

VuWall, een leider op het gebied van videowallbesturingssystemen, wordt wereldwijd erkend voor het leveren van de modernste controllers, encoders en decoders - allemaal beheerd door een centraal, intuïtief besturingsplatform. VuWall elimineert de complexiteit van traditionele videowallbesturing en signaalverdeling over IP door AV en IT te overbruggen met een hybride AV-over-IP videowallbesturingssysteem en een op standaarden gebaseerd beheerplatform. De intelligente besturings- en visualisatieoplossingen voor videowanden bieden superieure kwaliteit die de productiviteit verhoogt en visualisatie-ervaringen verbetert in controlekamers, samenwerkingsruimten en signage-omgevingen voor bedrijven. Het VuWall-ecosysteem zet een nieuwe branchenorm in gebruiksgemak en implementatie voor de meest effectieve distributie van elke bron naar alle beeldschermoppervlakken in professionele en missiekritieke toepassingen.  Meer over VuWall

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?
Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.
Alle rechten voorbehouden © 2019-2020, TechVisor