HP introduceert nieuwe devices voor blended learning

Blended learning de nieuwe standaard voor het onderwijs

| HP | 2 min | 24 januari 2022 12:44
Afbeelding: De HP Fortis 14” G10 Chromebook | Copyright: HP
Hoewel veel scholen in Nederland weer open zijn, zijn er nog steeds veel leerlingen en studenten die te maken hebben met leren op afstand. Er zijn soms nog hele klassen die vanuit huis les krijgen. Technologie, zoals PC’s en webcams, zijn hierdoor nog meer onmisbaar geworden. HP Inc. introduceert HP Fortis laptops, een nieuwe serie van pc's die zijn gebouwd om de recente uitdagingen van het onderwijs aan te kunnen.

"Terwijl hybride werken de nieuwe standaard is voor het bedrijfsleven, is blended learning de nieuwe standaard voor het onderwijs. Dit vereist technologie met een verbeterde levensduur, connectiviteit en grote schermen, zodat al het lesmateriaal toegankelijk is vanaf alle plekken waar gestudeerd wordt", zegt Hans Barwegen, Country Category Manager HP Nederland.

HP Fortis – Stevig gebouwd en speciaal ontworpen voor blended learning

De nieuwe laptopserie HP Fortis is ontworpen voor scholieren en studenten die vaak onderweg zijn. Daarom is de Fortis stevig gebouwd. Deze laptop kan tegen een stootje, is bestand tegen morsen of andere ongelukjes en het toetsenbord blijft altijd intact. Door de oppervlaktextuur zijn de lichte Fortis-apparaten door studenten van alle leeftijden makkelijk te gebruiken en mee te nemen.[1]

Het is belangrijk om de apparaten netjes en schoon te houden. De behuizing, het toetsenbord en het scherm van de apparaten kunnen gereinigd worden met huishoudelijke desinfectie- en reinigingsdoekjes.2 Voor extra bescherming zijn de apparaten voorzien van een metalen schild waardoor de batterij extra wordt beschermd tegen vallen of stoten. Hiernaast zijn de apparaten uitgerust met een 14” diagonaal scherm waardoor studenten meer visuele ruimte hebben.
  1. HP Total Test Process testing is not a guarantee of future performance under these test conditions. Accidental damage requires an optional HP Accidental Damage Protection Care Pack.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over HP
HP Inc. (NYSE: HPQ) creëert technologie die het leven voor iedereen beter maakt. Altijd en overal. Met ons portfolio van printers, pc's, mobiele apparaten, oplossingen en diensten, creëren wij belevingen die indruk maken.
Meer over HP
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.