De nieuwe Philips Monitors 243S1 combineert comfort en connectiviteit voor een verbeterde productiviteit

Gebouwd om de dagelijkse drukte aan te kunnen

| MMD | 3 min | 24 januari 2022 12:31
Afbeelding: De nieuwe Philips Monitors 243S1 | Copyright: MMD
In ieder kantoor moet de ideale monitor de gebruiker robuustheid, comfort en gemak bieden. De Philips Monitors 243S1 is gebouwd om de dagelijkse drukte aan te kunnen en wordt geleverd met alle juiste functies door de combinatie van een comfortabele gebruikerservaring, een goede beeldkwaliteit, prestaties en duurzaamheid.

Dit 24-inch (60,5 cm diag.) IPS-paneel heeft onder andere FHD-resolutie, USB-C-connectiviteitsopties en een ingebouwd dockingstation waar elke taak kan worden uitgevoerd met soepele en volledige toepassingen.

Meerdere verbindingen op z’n allersimpelst

Het hebben van een breed scala aan aansluitingen is niet langer een aanvulling voor professionals, maar de standaard voor diegenen die gedurende de dag meerdere verbindingen nodig hebben. Het USB-C-dockingstation laadt, stuurt en verbindt de Philips 243S1 met je laptop, allemaal tegelijkertijd. De slanke, USB-C-connector zorgt voor een gemakkelijke verbinding met één kabel die gegevens supersnel overdraagt, terwijl de laptop die in gebruik is tegelijkertijd wordt opgestart en opgeladen (tot 65W), rechtstreeks vanaf de monitor. USB-C zorgt ook voor moeiteloze verbinding voor opstellingen met meerdere schermen. Werkplekken zijn makkelijk schoon te houden met de mogelijkheden die deze USB-C-oplossing biedt.

Naast deze nieuwe standaard beschikt de Philips 243S1 ook over een ingebouwd RJ-45-ethernet voor krachtige gegevenssecurity, evenals een HDMI 1.4, een DP 1.2 en 4 USB-A om eenvoudig randapparatuur en apparaten aan te sluiten.

Bewust design voor lange werkuren

Dit model is ontworpen met het welzijn van de gebruikers in gedachten en wordt geleverd met een SmartErgo-basis die ergonomische aanpassingen mogelijk maakt waarmee gebruikers zich kunnen positioneren zoals dat voor hen comfortabel is. Gebruikers kunnen de monitor eenvoudig kantelen (+25/-5 graden), draaien (+180/-180 graden) en in hoogte verstellen (tot 130 mm) voor een ideale kijkpositie. Dit maximale comfort, samen met een ergonomische opstelling en een aantal goede gewoontes om korte pauzes te nemen van het beeldscherm, kunnen de fysieke belasting van een lange werkdag verlichten. Bovendien verhoogt het werken in de juiste positie ook de productiviteit en ondersteunt het de focus van gebruikers.

Makkelijk voor de ogen

Urenlang voor een beeldscherm zitten kan leiden tot vermoeidheid van de ogen en brandende, droge en rode ogen - dit zijn enkele van de belangrijkste symptomen van het zogenaamde CVS, Computer Vision Syndrome. Om vermoeidheid van de ogen effectief te verminderen en het welzijn van gebruikers te waarborgen, voldoet Philips Monitors 243S1 aan de TÜV Rheinland Eye Comfort-norm om deze veelvoorkomende vermoeide ogen te voorkomen, zonder storende reflecties. Het biedt ook brede kijkhoeken om elke vermindering van de beeldkwaliteit te voorkomen bij het bekijken vanuit verschillende hoeken. Deze comfortabele kijkervaring wordt ook mogelijk gemaakt dankzij de Flicker-Free-technologie, de LowBlue-modus en de papierachtige leeservaring van de EasyRead-modus. Samen zorgen deze innovaties voor een stabiele, oogvriendelijke productiviteit tijdens lange werkuren.

Philips 243S1 is beschikbaar vanaf januari 2022 voor de adviesprijs van €329,-.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over MMD
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), in Nederland geregistreerd, met hun hoofdkantoor in Amsterdam, is een volledige dochteronderneming van TPV Technology Limited ('TPV'), een van ’s werelds meest toonaangevende monitoren en LCD’s TV-fabrikanten.

MMD-monitoren en beeldschermen Holding B.V. (‘MMD’) verkoopt exclusief LCD-schermen van Philips wereldwijd. Door de Philips-merkbelofte te combineren met de productie-expertise van TPV op het gebied van displays, gebruikt MMD een snelle en gerichte aanpak om innovatieve producten op de markt te brengen.
Meer over MMD
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.