Adessa, an SD Worx company optimaliseert zijn Europese HR-diensten en -technologieën door integratie van launch!

HR- en payrolldienstverlener SD Worx integreert zijn cloudgebaseerde HR-oplossingenportfolio volledig onder ‘Adessa, an SD Worx company’

| Adessa | 2 min | 18 januari 2022 10:06
Copyright: Adessa
HR- en payrolldienstverlener SD Worx integreert zijn cloudgebaseerde HR-oplossingenportfolio volledig onder ‘Adessa, an SD Worx company’. Hiermee versterkt het bedrijf zijn positie als Europese end-to-end HR IT-dienstverlener. Adessa, an SD Worx company biedt klanten innovatieve en schaalbare HR-oplossingen, die gebaseerd zijn op technologieën van SAP en SD Worx en die het volledige HR-domein ondersteunen.

Onlangs heeft SD Worx twee SAP-technologiedivisies – Adessa Group en launch! – overgenomen. Deze twee labels gaan nu samen verder onder het merk Adessa, an SD Worx company. Door deze afdelingen onder dezelfde naam te laten opereren, vergroot het bedrijf zijn aanwezigheid in de Europese markt en garandeert het de continuïteit van de dienstverlening. Daarmee is Adessa, an SD Worx company vanaf nu hét merk waarmee de SD Worx-groep HR-diensten en -technologieën aanbiedt aan (middel)grote zakelijke klanten en publieke klanten in heel Europa.

Adessa Group en launch! hebben beiden jarenlange ervaring binnen SAP en vullen elkaar geografisch uitstekend aan. Waar launch! vestigingen heeft in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Denemarken, is Adessa actief in zestien Europese landen, waaronder België, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Zwitserland.

Innoveren en verbeteren

De 600 werknemers van Adessa, an SD Worx company blijven hun klanten ondersteunen bij het innoveren en verbeteren van hun HR-strategie, zodat deze bedrijven succesvol kunnen groeien. Hiervoor verkoopt, installeert en onderhoudt Adessa, an SD Worx company cloudgebaseerde software van SAP, SuccessFactors, UKG, Workforce Software en ServiceNow voor HR, talentmanagement, workforcemanagement en servicemanagement. Daarnaast biedt het bedrijf datamigratie tussen en integratie met alle belangrijke HR- en salarissystemen. Hiermee kunnen klanten niet alleen de werknemerservaring verbeteren, maar ook betere beslissingen nemen op basis van data en meetbare zakelijke voordelen behalen.

"SD Worx is een aanbieder van HR-oplossingen binnen Europa en SAP is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Daar hebben we de afgelopen jaren op ingespeeld via de overname van Adessa Group en launch!", legt Kobe Verdonck, CEO bij SD Worx, uit. “Met uitstekende SAP-oplossingen helpen we onze klanten hun salarisadministratie te optimaliseren, zodat zij hun medewerkers correct en op tijd kunnen betalen. Dit is natuurlijk een essentieel aspect om werknemers gemotiveerd en betrokken te houden.”

Bas Ossewaarde, Managing Director bij Adessa, an SD Worx company, vult aan: “Dankzij onze jarenlange expertise kunnen we klanten nog beter begeleiden in hun transformatie naar slimme en innovatieve digitale HR-oplossingen. Door de diensten van Adessa Group en launch! verder te integreren onder één naam, kunnen we hun krachten bundelen en hoogwaardige oplossingen aanbieden aan al onze Europese klanten"

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Adessa
Adessa, an SD Worx company is een pan-Europees technologie & dienstverlening consultant op het gebied van HR, Payroll, Workforce Management & Experience Management processen. Het bedrijf werd opgericht in 2005 en maakt vanaf 2020 deel uit van de SD Worx Group. Adessa's missie is om samen met zijn klanten betere werkgevers te worden, door digitale HR-oplossingen aan te bieden die worden geleverd door zowel business- als technologie-experts.
Meer over Adessa
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.