HP Indigo stelt Print.com in staat om hoge kwaliteit short runs te verzekeren

Hierbij worden zij ondersteund door HP PrintOS

| HP | 2 min | 13 januari 2022 10:59
Copyright: HP
Print.com, een internationaal printplatform voor professionals, heeft onlangs de digitale persen HP Indigo 15K en HP Indigo 100K in gebruik genomen. Dankzij de digitale drukpersen kan Print.com hoge kwaliteit short runs leveren aan hun eindgebruikers. Hierbij worden zij ondersteund door HP PrintOS, een besturingssysteem voor printproductie met web- en mobiele apps die de gebruiker helpt meer uit de HP persen en printers te halen en de productie te vereenvoudigen.

Print.com bedient vanuit verschillende locaties in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk klanten met uiteenlopende printwensen. Sinds de oprichting in 2018 heeft het van oorsprong Nederlandse bedrijf de missie om de beste kwaliteit drukwerk te kunnen leveren. Het merendeel van de bestellingen wordt uitgevoerd in de eigen productielocaties. Zogenoemde ‘frequent flyers’ kunnen via de gesloten webapp terecht voor vele honderden producten op het gebied van print, sign, large format, verpakkingen, kleding en giveaways.

EPM-modus voor tijdbesparing

Een onderscheidende factor is het ruime aanbod van materialen en de vele exclusieve druktechnieken en veredelingen als bijvoorbeeld letterpress, kleur op snede en foliedruk. Een speciale feature van HP Indigo 100K is de zogenoemde EPM-modus. Een toepassing die tijdbesparend is en daarnaast een duurzamere oplossing biedt.

Hoge kwaliteit drukwerk en een duurzame oplossing

Het gebruik van HP Indigo 15K en HP Indigo 100K stelt Print.com meer dan ooit in staat om klanten te voorzien van opdrachten als het drukken van kaarten, flyers, gebruikershandleidingen en magazines. Hierbij is Print.com gegarandeerd van het kunnen leveren van hoge kwaliteit drukwerk. Hiernaast hebben de HP Indigo 15K en HP Indigo 100K een gemakkelijke connectie naar de bestaande workflow van Print.com.

Met HP’s Indigo 15K en 100K heeft Print.com ook een duurzame oplossing in handen. Print.com heeft als doelstelling om CO2-neutraal te produceren. Door het werken met Indigo persen is er sprake van minder restafval, HP heeft namelijk een georganiseerd proces voor het terugsturen en hergebruiken van onderdelen.

Marco Aarnink, oprichter bij Print.com: "Wij werken vooral voor "frequent flyers": drukkers, signmakers, designers, bureaus, resellers en inhouse marketeers. Deze doelgroep streeft naar de hoogste kwaliteit drukwerk. Daarom hebben wij opnieuw gekozen voor HP Indigo, een "begrip" in de markt voor professionals."

PrintOS

Naast de HP Indigo 15K en de HP Indigo 100K gebruikt Print.com ook PrintOS. Met dit besturingssysteem is Print.com in staat om hun drukpersen aan te sluiten op mobiele apps, bijvoorbeeld voor het automatiseren van printproductieprocessen en om de samenwerking binnen de organisatie te versterken.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
HP
Over HP
HP Inc. (NYSE: HPQ) creëert technologie die het leven voor iedereen beter maakt. Altijd en overal. Met ons portfolio van printers, pc's, mobiele apparaten, oplossingen en diensten, creëren wij belevingen die indruk maken.
Meer over HP
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.