Ictivity aangesloten bij Managed Service Provider programma F-Secure

Cybersecurity als een dienst: het partnership van Ictivity en F-Secure

| Ictivity | 2 min | 13 januari 2022 9:25
Sinds begin 2021 is IT-dienstverlener Ictivity Gold Partner bij cybersecurityleverancier F-Secure en daarnaast nu opgenomen in het invitation only Managed Service Provider (MSP) programma. Daarmee bevestigt F-Secure de service-gerichte waarde van Ictivity rondom zijn cybersecurity-oplossingen.

Samenwerking op alle vlakken

F-Secure heeft een langdurige relatie met Ictivity. In de afgelopen 1,5 jaar is de samenwerking tussen Ictivity en F-Secure geïntensiveerd en het MSP-programma past daarbij. Sinds afgelopen zomer heeft Ictivity het Elements-portfolio van F-Secure geadopteerd om hun klanten een complete IT-beveiliging te bieden vanuit een cloud-based oplossing.

Ictivity is actief in het Nederlandse middensegment en biedt IT-diensten aan bedrijven van 100 tot 7.000 medewerkers. Organisaties zijn zich meer bewust geworden van de cyberdreigingen waarmee hun bedrijven de afgelopen jaren worden geconfronteerd, waardoor Ictivity het aanbod onder meer heeft uitgebreid met Endpoint Detection and Response (EDR).

"We kregen steeds meer vragen van onze klanten of ze beschermd zijn tegen bedreigingen zoals ransomware en phishing, dus besloten we om naar de EDR-oplossing te kijken", zegt Andrew Ehlen, Head of Innovation & Service Development bij Ictivity.

Het partnerschap tussen Ictivity en F-Secure is toekomstbestendig, waarbij er samenwerking is op diverse fronten: “Het komt erop neer dat we altijd samenwerken, op technisch-, commercieel- en martketingvlak. Dit maakt de samenwerking bijzonder. Bij de meeste organisaties werk je binnen de grenzen van een partnerschapsprogramma, maar F-Secure en Ictivity werken echt samen om precies te bouwen wat onze gezamenlijke klanten nodig hebben”, zegt Ehlen.

Managed Service Provider programma als volgende stap

Het partnerprogramma van F-Secure vloeit voort uit de steeds grotere focus van het securitybedrijf op zijn partners. Alleen service-gedreven partners, die hebben bewezen te voldoen aan specifieke eisen op het gebied van technologische kennis, mogen het MSP-predicaat voeren. Daarnaast zijn er extra eisen aan het MSP-programma gesteld, zoals een strategie gericht op managed services, de mogelijkheid tot maandelijkse facturatie per gebruiker of device, dienstomschrijvingen en een beschikbare servicedesk voor klanten. Het MSP-programma van F-Secure biedt de mogelijkheid om Security-as-a-Service aan te bieden, met daarnaast extra technische ondersteuning en trainingen.

"Samen kunnen Ictivity en F-Secure de Nederlandse markt optimaal bedienen met Security-as-a-Service", schetst Harm van Koppen, Partner Manager bij F-Secure. “Na het toekennen van de Gold status begin dit jaar is het toetreden tot het MSP-programma de volgende stap in onze partnerrelatie. Ictivity laat zien tot de top van de Nederlandse IT-dienstverleners te behoren.”

“Met het adopteren van het holistische Elements cloud-based portfolio en het toetreden tot het MSP-programma nemen wij de volgende stap in het leveren van optimale security-diensten aan onze klanten. Dit past precies bij onze strategie om onze klanten een optimaal en flexibel dienstenportfolio te leveren van het hoogste niveau”, zo sluit Ehlen af.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ictivity
Ictivity heeft al 21 jaar ervaring met het automatiseren van werkplekken en het in beheer nemen van IT omgevingen. Ictivity begrijpt de onderliggende technologie als geen ander. Maar het grootste onderscheid ten opzichte van andere ICT-dienstverleners is dat Ictivity tevens oog heeft voor de medewerker: hoe kunnen we hem of haar optimaal faciliteren? Hoe kunnen we de rompslomp wegnemen en werk efficiënt maken? Dit vraagt om diepgaande kennis van de verticale markten. Immers, een gemeente kent heel andere persona’s dan een zakelijke dienstverlener of een logistiek bedrijf, maar ook heel andere werkprocessen. Doordat Ictivity zich verdiept in de werkprocessen zien zij ook waar het efficiënter kan. Ictivity hanteert altijd User Based Computing als uitgangspunt. Daaronder verstaan zij een IT-omgeving die zich plooit naar de behoeften van gebruikers. Het bedrijf ontwerpt IT-omgevingen niet vanuit een puur technische visie, maar zet de processen van een organisatie en taken van een medewerker centraal.
Meer over Ictivity
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.