Thinkwise sponsort Jutta Leerdam op haar weg naar succes

Tijdens het OKT was Thinkwise voor het eerst op haar schaatspak te bewonderen

| Thinkwise | 2 min | 12 januari 2022 14:04
Afbeelding: Jutta Leerdam haar eerste rit met Thinkwise als sponsor tijdens het OKT | Copyright: Thinkwise
Thinkwise, leverancier van een low-code platform voor kernapplicaties, maakt vandaag het sponsorschap van Jutta Leerdam bekend. Tijdens het OKT was Thinkwise voor het eerst op haar schaatspak te bewonderen.

Hiermee wordt de samenwerking met de 23-jarige ’s-Gravenzandse uitgebreid met een persoonlijk sponsorship. Jutta is al het gezicht van de Thinkwise Guarantee-campagne, waarin Thinkwise als eerste IT-leverancier aankondigde garantie te leveren op het moderniseren van complexe bedrijfsapplicaties. Thinkwise belooft verouderde IT-oplossingen binnen 12 maanden te vernieuwen. Lukt dit niet, dan komen de kosten voor de rekening van Thinkwise. Deze boodschap werd op een unieke manier wereldkundig gemaakt door het presenteren van de eerste parfumlijn binnen de technologiewereld genaamd: Guarantee, met Jutta Leerdam als boegbeeld.

De schaatser, die onderdeel uitmaakt van de schaatsploeg Worldstream-Corendon, is enorm blij met de samenwerking: “Ik ben super trots dat Thinkwise onderdeel uitmaakt van een van de belangrijkste periodes in mijn professionele carrière, het is een bedrijf dat perfect aansluit op de snelheid en het succes waar ikzelf ook naar streef.”

Mark van den Berg, director of marketing & communications bij Thinkwise: “Wij zijn enorm trots dat wij de samenwerking met Jutta Leerdam door middel van een persoonlijk sponsorship uitbreiden. De samenwerking staat symbool voor de Nederlandse roots van ons bedrijf en de razendsnelle technologiewereld. Via dit sponsorship willen we haar geweldige talent ondersteunen, terwijl we aandacht vragen voor de kracht van ons platform. Wij hebben alle vertrouwen in Jutta, en hopen dat ze vele successen haalt in haar carrière.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Thinkwise
Thinkwise is wereldwijd de enige leverancier van een low-code softwareplatform waarmee écht omvangrijke en complexe bedrijfssoftware wordt gerealiseerd. Het Thinkwise platform biedt de hoogste productiviteit in de low-code markt en garandeert daarbij ook dat er geen nieuwe legacy meer ontstaat. De gerealiseerde bedrijfssoftware gaat automatisch over op toekomstige technologieën. Daarnaast kan bestaande legacy software razendsnel worden gemoderniseerd door het Thinkwise platform met de ingebouwde “Upcycler” technologie. Thinkwise levert zijn platform in licentievorm aan bedrijven die in-house software realiseren en aan softwareleveranciers.
Meer over Thinkwise
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.