Newpeople breidt team uit met Evelyn Boks en Michael Roosendaal

Daarmee breidt de Amsterdamse thought leader op gebied van digitaal leiderschap verder uit

| Newpeople | 2 min | 12 januari 2022 10:41
Afbeelding: Evelyn Boks, Director Interim Solutions (l.) en Michael Roosendaal, Executive Director Executive Search (r.) bij Newpeople | Copyright: Newpeople
Vandaag maakt executive search- en interim solutions-bureau Newpeople bekend zich versterkt te hebben met twee nieuwe executives. Daarmee breidt de Amsterdamse thought leader op gebied van digitaal leiderschap verder uit. Evelyn Boks start als Director Interim Solutions, terwijl Michael Roosendaal aangesteld wordt als Executive Director Executive Search.

Evelyn Boks (43) wordt daarmee verantwoordelijk voor de commerciële interim-opdrachten bij digitale groeibedrijven, waaronder tech scale-ups. In deze functie koppelt ze het juiste leiderschap aan de specifieke uitdaging van organisaties. Boks was hiervoor werkzaam bij onder meer NGO Max Foundation, Van Gogh museum en Talpa media. In haar laatste functie bij StartUpInvest was ze verantwoordelijk voor het opzetten van een crypto currency-netwerk voor diverse startups en scale-ups.

“Het sparren met opdrachtgevers en kandidaten over kansen en uitdagingen geeft mij enorm veel energie”, aldus Boks. “Door de sterk veranderde markt zijn Nederlandse organisaties meer dan ooit bezig met hun digitaal leiderschap. Newpeople heeft een duidelijke visie en daagt organisaties echt uit om anders naar hun leiderschap en teams te kijken.”

Michael Roosendaal (45) is gestart bij Newpeople als Executive Director Executive Search. In deze functie geeft hij advies over organisatie- en talentontwikkelingsvraagstukken en werkt hij nauw samen met CEO's, CFO's, CHRO's en commerciële leiders. Roosendaal was voorheen Managing Partner bij het search bureau Top of Minds. Daarnaast werkte Roosendaal bij voor zowel corporate als private equity organisaties waar hij zich richtte op het transformeren van bedrijven en bedrijfsonderdelen op globaal niveau.

“Ik vind het waanzinnig interessant dat Newpeople bedrijven die in een hoog tempo transformeren of groeien ondersteunt. We brengen organisaties in contact met digitale leiders in vaste en interim posities. Daarnaast kijk ik ernaar uit om te werken met C-level klanten om de kwaliteit en diversiteit van digitaal leiderschap te bevorderen”, aldus Roosendaal.

Al ruim 15 jaar is het advies van Newpeople voor haar opdrachtgevers doorslaggevend. En dat advies betreft steeds vaker het invullen van zowel vaste- als interim posities. Newpeople kijkt telkens naar de fase van digitale maturiteit waarin de onderneming zich bevindt. Daarnaast kijkt de organisatie welk type leiderschap het beste past bij die betreffende fase en uitdaging.

Zowel vanuit bedrijven die moeten transformeren als vanuit de snel groeiende techbedrijven neemt de vraag naar digitaal leiderschap, leiders die deze dynamiek begrijpen, met ongekende snelheid toe”, aldus Hanneke Rinkes, Managing Director bij Newpeople. “We zijn enorm blij dat Evelyn en Michael meebouwen aan het verdere succes van Newpeople om onze opdrachtgevers te inspireren en om samen met hen aan een duurzame toekomst te bouwen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Newpeople
Over Newpeople
Newpeople is al meer dan 15 jaar thought leader op het gebied van digitaal leiderschap. Met de diensten executive search en interim solutions werkt Newpeople voor organisaties die van ‘oud naar nieuw’ veranderen en zich in verschillende fases van digitale transformatie bevinden. Daarnaast werkt Newpeople voor de ‘pure players’ die digitaal begonnen zijn en waar groei centraal staat. Binnen het digitale domein werkt de organisatie zowel aan commerciële als aan technisch eindverantwoordelijke, senior en executive posities.
Meer over Newpeople
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.