ilionx neemt Salesforce-partner Redbook ICT over

Redbook ICT is per direct aangesloten bij ilionx en gaat straks ook verder onder die naam

| Ilionx | 2 min | 23 december 2021 10:21
Copyright: Ilionx
ilionx kondigt de overname van Salesforce-partner Redbook ICT aan. Redbook ICT heeft in de loop der jaren ruim driehonderd Salesforce-implementaties uitgevoerd in diverse branches, waaronder media, manufacturing, retail en professional services. Door de kennis van Salesforce-applicaties en -templates te combineren met de dienstverlening van ilionx wordt de Salesforce-propositie voor een veel groter potentieel ingezet. Redbook ICT is per direct aangesloten bij ilionx en gaat straks ook verder onder die naam.

De kantoren in Almere en Eindhoven, waar tezamen zestien medewerkers werken, blijven behouden. Het iconische kantoor in Almere wordt op termijn ingericht als het ilionx Salesforce Design Lab. Na voltooiing van de voorgenomen overname breidt ilionx haar Salesforce-personeelsbestand uit tot dertig experts en spreekt de ambitie uit om te groeien tot vijftig medewerkers.

Samenwerking startschot uitbreiding Salesforce-activiteiten

Met de overname bouwt ilionx verder aan haar missie om dé digitale transformatie-expert voor mfrote en middelgrote organisaties te zijn. Vanuit de markt is een groeiende behoefte aan Salesforce-implementaties en met de technische expertise van Redbook ICT sorteert ilionx voor op deze vraag. De templates en apps van Redbook ICT en de oplossingen van Salesforce sluiten naadloos op elkaar aan en maken het mogelijk om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Met de overname ziet ilionx ruimte om haar kernmarkten zorg, overheid, finance en zakelijke dienstverlening verder te ontwikkelen maar ook om invulling te geven aan de ambitie om andere markten aan te spreken.

Fred Groters, Managing Director bij Redbook ICT: “Wij vinden het een uitdaging om dé Salesforce-aanbieder te zijn voor grote en middelgrote organisaties, en onder de vleugels van ilionx kunnen wij een nog betere Salesforce-propositie aanbieden. Wij zien kenmerken in andere markten waar onze templates ook toepasbaar zijn en waar wij klanten kunnen ondersteunen in de digitale transformatie en nog beter helpen hun doelen te begrijpen. Met deze overname is de gelegenheid gecreëerd om wat we hebben opgebouwd aan expertise, beschikbaar te maken voor een groter publiek.”

Jan Veltman, CEO van ilionx: “De overname van Redbook ICT is een welkome uitbreiding van onze Salesforce-activiteiten. Redbook ICT is een grote, technische partner en met deze uitbreiding hebben we voldoende slagkracht om de basis van onze Salesforce-activiteiten verder uit te bouwen. Met deze overname versterken wij elkaar en wordt ilionx met dertig Salesforce-experts direct een grote speler in de markt. Dat is meteen ook de kracht van deze uitbreiding.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ilionx
ilionx is een IT-dienstverlener die organisaties helpt voorop te blijven lopen. Sinds haar oprichting in 2002 ondersteunt ilionx haar klanten als digitale partner op het gebied van onder andere artificial intelligence, management consultancy, business analytics, cloud, mobile, security en professional services. ilionx biedt specialistische kennis, is wendbaar en flexibel én heeft de slagkracht en schaalgrootte voor het succesvol implementeren van grote projecten. Dit heeft al tot veel geslaagde projecten geleid voor zorginstellingen, lokale overheden en bedrijven.
Meer over Ilionx
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.