myBrand verwelkomt Jorg Jansen als CFO

Jansen is verantwoordelijk voor een brede portefeuille, bestaande uit onder andere inkoop en finance

| myBrand | 2 min | 20 december 2021 10:15
Afbeelding: Jorg Jansen, CFO bij myBrand | Copyright: myBrand
Per 1 december 2021 is Jorg Jansen (44) de CFO van myBrand, SAP- en OutSystems-dienstverlener en -kennispartner. In deze functie is Jansen verantwoordelijk voor een brede portefeuille, bestaande uit onder andere inkoop en finance. Ook heeft hij een sleutelrol in HR, IT en compliance.

Bedrijfskundige en financiële achtergrond

Jansen begon zijn carrière bij PwC. Na drie jaar maakte hij de overstap naar Ford Credit als Risk management supervisor en bekleedde hij enkele jaren de functie van Controller bij Harmony Financial Services. Vanuit daar maakte hij binnen deze organisatie de stap naar Manager Finance en naar CFO. Hier was hij verantwoordelijk voor alle finance gerelateerde zaken binnen het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Vanaf 2013 was Jansen werkzaam als CFO voor Ista Nederland, waar hij wederom verantwoordelijkheid droeg voor alle financiële zaken en ook de IT-afdeling onder zijn hoede had. Na ruim acht jaar op deze positie, maakt hij zijn vervolgstap naar myBrand.

Jorg Jansen: “In de gesprekken met myBrand merkte ik direct dat er een hele prettige persoonlijke klik was. Het bedrijf past goed bij mijn karakter en vice versa. De familiaire sfeer maakt dat bij myBrand voelt als thuiskomen. Daarnaast ben ik enorm gecharmeerd van de gedrevenheid van de myBranders, de bedrijfsambities die er liggen en de kansen die het Conclusion ecosysteem biedt. Ik kijk erg uit naar de stappen die we als myBrand de komende jaren gaan zetten. Ik ben trots om onderdeel te zijn van een ambitieus team van ruim 400 professionals en samen te werken aan relevante oplossingen voor onze klanten.”

Seger Theuns, algemeen directeur bij myBrand, over de aanstelling: “We beginnen met heel veel vertrouwen aan deze samenwerking; zowel de persoonlijkheid van Jorg als zijn achtergrond zijn complementair aan het huidige directieteam. Na een fantastische samenwerking met Paul Poppelaars, breekt er nu een nieuwe fase aan voor myBrand. Jorg past goed bij de fase waarin het bedrijf zich bevindt. Hij gaat deel uitmaken van het ondernemerschap van het bedrijf; er zit voor hem een mooie uitdaging in de stappen die we de komende jaren willen gaan zetten. Jorgs verbindende kwaliteiten en de waarde die hij hecht aan onderling vertrouwen en samenwerking waren doorslaggevende factoren voor myBrand om hem op deze positie te plaatsen. We zijn trots op hem als aanvulling op ons bedrijf.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over myBrand
myBrand, onderdeel van Conclusion, biedt de nieuwe servicestandaard voor SAP-dienstverlening. myBrand is ontstaan uit de droom om gestalte te geven aan een SAP-dienstverlener waar wij zelf klant zouden willen zijn. Dit heeft zich vertaald in onze missie: het zijn van de door klanten als best gewaardeerde dienstverlener. De leidende kernwaarden zijn langetermijnrelaties, een geïntegreerde dienstverlening en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met deze kernwaarden onderscheidt myBrand zich niet alleen door de nauwe manier van samenwerken met haar klanten, ook staat myBrand inmiddels bekend als de SAP-dienstverlener die echt verantwoordelijkheid neemt voor succesvolle bedrijfsprocessen bij haar klanten. myBrand biedt SAP-diensten op het gebied van advies, implementatie, projecten, support en exploitatie.
Meer over myBrand
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.