Vertiv benoemt Birgit Jackson tot directeur van de Integrated Racks & IT Solutions-divisie voor de regio EMEA

Het uitbreiden van het aanbod van edge computing-oplossingen is een topprioriteit

| Vertiv | 3 min | 10 november 2021 9:24
Afbeelding: Birgit Jackson, directeur Integrated Racks & IT Solutions bij Vertiv | Copyright: Vertiv
Vertiv, wereldwijde leverancier van bedrijfskritische infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, maakt vandaag bekend dat Birgit Jackson is aangesteld als directeur van de Integrated Racks & IT Solutions-divisie voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Jackson rapporteert aan Giordano Albertazzi, bestuursvoorzitter voor de EMEA-regio en Global Channel Leader bij Vertiv. Haar taak is om strategieën te ontwikkelen en haar team aan te sturen om de verdere groei en de leiderschapspositie van Vertiv in de channelmarkt te waarborgen. Zij vervangt Alex Pope, die recentelijk is gepromoveerd tot Global Vice President Edge Systems.

Jackson beschikt over meer dan twintig jaar wereldwijde ervaring op het gebied van productmanagement. Zij definieerde productreeksen, productpositioneringen en prijsstructuren en was verantwoordelijk voor de uitvoering van productstrategieën voor Europese verkoopregio’s en initiatieven op het gebied van direct marketing en communicatie.

“Dit is een geweldige tijd om toe te treden tot de organisatie van Vertiv", zegt Albertazzi. “Ons bestand van channelpartners in de EMEA-regio is sterk gegroeid. Alleen al in 2021 brachten we meer dan twintig nieuwe producten uit die door ons partnernetwerk in de markt zijn gezet. Het blijven aantrekken van toptalent is van belang voor onze verdere groei. En met haar sterke trackrecord op het gebied van strategisch leiderschap en uitgebreide ervaring op het gebied van productmanagement behoort Birgit duidelijk tot deze categorie.”

“We leven in een tijd van versnelde digitale transformatie", zegt Jackson. “Cruciale IT-infrastructuren zijn inmiddels net zo van belang als die van energie- en waterbedrijven. Ik vind het geweldig om in dienst te treden bij een bedrijf dat vooroploopt in de ontwikkeling en implementatie van de IT-oplossingen die de drijvende kracht achter de digitale wereld vormen. Ik kijk ernaar uit om klanten te helpen met de integratie en het gebruik van het uitgebreide productaanbod van Vertiv. Mijn focus ligt daarbij op strategische prioriteiten, zoals het uitbreiden van het reeds aanwezige aanbod van edge computing-oplossingen.”

Vertiv heeft de afgelopen jaren zijn investeringen in het IT-kanaal opgevoerd, te beginnen met de introductie van zijn verbeterde Vertiv Partner Programme (VPP) in 2019. Dit werd gevolgd door de gestage ontwikkeling van een nieuwe reeks van edge computing-producten, zoals het plug-and-play microdatacenter Vertiv™ VRC-S en uiterst efficiënte enkelfasige UPS-systemen zoals de Vertiv™ Edge Lithium-Ion. In maart 2021 kondigde Vertiv aanvullende investeringen aan in mensen, tools, programma’s en een nieuw wereldwijd Partner Relationship Management (PRM)-systeem voor het stroomlijnen van interacties met partners en het opvoeren van hun winstgevendheid. Vertiv heeft daarnaast grondig onderzoek verricht voor het definiëren van standaardmodellen voor de implementatie van edge computing-infrastructuren. Deze modellen helpen bedrijven met het terugdringen van de kosten en implementatietijd.

Neem op woensdag 17 november 2021 van 10:30 tot 14:00 uur deel aan de Vertiv EMEA Annual Channel Summit & Awards, “Keep IT Running” om van Albertazzi, Jackson en andere brancheleiders de laatste ontwikkelingen te vernemen die het partnerkanaal in 2022 en de daaropvolgende jaren zullen bepalen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Vertiv
Vertiv (NYSE: VRT) brengt hardware, software, analyse en service samen om ervoor te zorgen dat de vitale toepassing van zijn klanten continu kunnen draaien, optimaal presteren en meegroeien met hun zakelijke behoeften. Vertiv lost de belangrijkste uitdagingen op waarmee datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële locaties van nu te maken hebben met een portfolio van stroom-, koelings- en IT-infrastructuuroplossingen en diensten die zich uitstrekken van de cloud tot de edge van het netwerk.
Meer over Vertiv
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.