Tanium benoemt Steve Daheb tot Chief Marketing Officer

Daheb wordt verantwoordelijk voor het in lijn brengen van de marketingorganisaties met de overall bedrijfsstrategie

| Tanium | 1 min | 02 november 2021 16:18
Copyright: Tanium
Daheb wordt verantwoordelijk voor het in lijn brengen van de marketingorganisaties met de overall bedrijfsstrategie die is ontworpen om Tanium te laten groeien in zowel de enterprise-markt alsook de midmarket. Daheb heeft ervaring bij zowel enterprises, de midmarket, het mkb en industrieën met gerelateerde multiple customer engagement-modellen, van gerichte direct selling tot velocity customer groeistrategieën.

Daheb komt van ON24 waar hij ook CMO was en het bedrijf door een IPO-proces heeft geloodst in februari 2021. Daarvoor was hij tevens CMO bij andere technologiebedrijven, waaronder Citrix en Blue Coat Systems. Voordat hij bij ON24 aan de slag ging was hij Senior Vice President van Oracle Cloud Go-To-Market, waarin hij verantwoordelijk was voor de wereldwijde groei van Oracle Cloud Infrastructure-diensten. Bij hetzelfde Oracle leidde hij eerder Oracle Global Communications voor alle producten, industrieën en corporate level comms.

“We streven er onophoudelijk naar om organisaties over de hele wereld te helpen een snel groeiend aantal endpoints effectief te beveiligen en te beheren. Dit wordt aanzienlijk versneld door de COVID-19-pandemie en de verschuiving naar hybride werkomgevingen", zegt Orion Hindawi, medeoprichter en CEO van Tanium. "Met zijn bewezen marketingleiderschap en diepgaande kennis van de snel veranderende technologie-industrie, zal Steve een drijvende kracht zijn bij het opbouwen van ons merk en onze waardepropositie als de enabler van IT-zekerheid."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Tanium
Tanium biedt een bewezen endpoint management- en security-platform dat gebouwd is voor veeleisende IT-omgevingen. Veel van de grootste en meest ontwikkelde bedrijven ter wereld, inclusief meer dan de helft van de Fortune 100, top retailers, financiële instellingen en zes divisies van de Amerikaanse strijdkrachten vertrouwen op Tanium voor het maken van belangrijke beslissingen, om efficiënt en effectief te kunnen opereren en bestand te zijn tegen verstoringen. 
Meer over Tanium
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.