Virtual Sciences Conclusion en myBrand lanceren integratie solution fit

Custom made adviesdienst helpt organisaties bij juiste keuze integratieplatform

| Virtual Sciences | Conclusion | 2 min | 14 oktober 2021 17:52
Gewaardeerd
Copyright: Virtual Sciences | Conclusion
Data-integratiespecialist Virtual Sciences Conclusion en SAP-reseller en -kennispartner myBrand lanceren een nieuwe adviesdienst: de integratie solution fit. Deze adviesdienst is ontstaan vanuit een gesignaleerde marktbehoefte naar ondersteuning in de keuze van het juiste integratieplatform. De bedrijven begeleiden organisaties naar een passend platform op basis van de behoefte, het gebruik, de current mode of operation en de transitie naar de future mode of operation.

Overzicht van aanbod integratieplatformen

In de markt is er een alsmaar groeiende behoefte aan data. Enerzijds doordat de verwachtingen ten aanzien van de customer experience steeds hoger worden: consumenten en burgers willen een aanbod dat past bij hun unieke situatie. Anderzijds omdat operational excellence cruciaal is voor organisaties om zich staande te houden in een markt met hevige concurrentiestrijd. Hierbij is digitalisering en automatisering niet meer weg te denken. Veel organisaties hebben te maken met veel verschillende databronnen en data in oude, traditionele architectuur. Er is vaak een IT-legacy. Nieuwe integratietechnologieën helpen organisaties om snel invulling aan informatievraagstukken te geven zonder dat er aanpassingen nodig zijn op de legacy systemen. Met de adviesdienst scheppen Virtual Sciences Conclusion en myBrand overzicht in het brede aanbod aan integratieplatformen.

Chris Geertsma, IT-consultant bij Virtual Sciences Conclusion: “De integratie tussen verschillende databronnen en IT-systemen is een cruciaal onderdeel van het IT-landschap van organisaties geworden. Dit komt onder andere voort uit de verschuiving die veel bedrijven hebben gemaakt van een ‘best-of-suite’ naar een ‘best-of-breed’ strategie. Door het gebruik van oplossingen van verschillende leveranciers wordt het integratievraagstuk groter. Deze adviesdienst op basis van een framework is een mooi instrument om tot een goed onderbouwd advies te komen voor een integratieplatform dat past bij de unieke situatie van iedere organisatie.”

Lotte Egbertzen, klantcoördinator bij myBrand: “Deze nieuwe dienst laat de kracht van het Conclusion ecosysteem zien. Een dergelijk framework vereist het aanbod van een mix van integratieplatformen en daarmee een breed scala aan kennis en expertise. Door het ecosysteem zijn we in staat om een breed portfolio mee te nemen in het framework en daarmee een gegrond advies uit te brengen aan onze klanten. Zo kun je qua integratieplatformen binnen de adviesdienst bijvoorbeeld denken aan SAP, Dell Boomi, MuleSoft, Red Hat en BizTalk.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (4 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Virtual Sciences | Conclusion
Ons ambacht is het ontsluiten van data op een laagdrempelige, betrouwbare en veilige manier. Onze manier. Met hooggekwalificeerde dataintegratiespecialisten borgen we essentiële integratiecompetenties, zo maken we het verschil. Deskundigheid, kwaliteit en passie zijn vanzelfsprekende waarden. En dat blijkt. Want we hebben een bewezen trackrecord in complexe integratietrajecten bij grote Nederlandse klanten.
Meer over Virtual Sciences | Conclusion
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.