True stelt Marjolein Rietveld aan als COO

Verantwoordelijk voor het operationele en technische succes van True

| True | 2 min | 14 oktober 2021 8:56
Gewaardeerd
Afbeelding: Marjolein Rietveld, COO bij True | Copyright: True
Per 1 september 2021 is Marjolein Rietveld (37) aangesteld als Chief Operational Officer bij True, managed hostingprovider en onderdeel van Broad Horizon. Als COO is Marjolein verantwoordelijk voor het operationele en technische succes van True. Samen met de vier teams die Marjolein aanstuurt, zorgt zij ervoor dat klanten dag in dag uit de beste dienstverlening ervaren. Met de komst van Marjolein is het directieteam van True compleet. Samen met Marilou van Doorn (CEO), Daniel de Groot (CCO) en Gawin Dapper (CTO) gaat Marjolein de groeiambities van True waarmaken.

Marjolein heeft haar strepen in de telecom verdiend. Tijdens haar elf jaren bij Tele2 en T-Mobile heeft Marjolein alle lagen binnen een organisatie leren kennen. Beginnend als Channel Manager is Marjolein onder andere doorgegroeid naar Manager Fixed Services Operations binnen de netwerkafdeling. In haar laatste functie was ze verantwoordelijk voor het beheer en de technische doorontwikkeling van Voice Services. Binnen de diverse rollen die Marjolein bekleed heeft stonden Customer Experience en DevOps altijd centraal.

Na haar carrière bij Tele2 en T-Mobile besloot Marjolein op zoek te gaan naar een uitdaging bij een kleinere en betrokken organisatie. Ze kwam afgelopen februari bij True binnen als interimmanager. Naarmate de tijd verstreek werd het steeds duidelijker dat True als organisatie goed bij haar past qua cultuur en de ambities die True heeft. “Werken bij True voelde als thuiskomen”, aldus de nieuwe COO van True. "Iedereen is hier welkom, er is sprake van een sterke groeicultuur. Zo prijzen wij onszelf gelukkig met ontzettend veel jong IT-talent binnen de organisatie. Ik kijk er naar uit om het jonge IT-talent met mijn ervaring te begeleiden en de organisatie verder te professionaliseren. Alleen samen kunnen we succesvol zijn, mijn team kan er op rekenen dat ik naast hen met de voeten in de modder kom staan wanneer nodig."

Marilou van Doorn, CEO bij True: “Afgelopen half jaar is gebleken dat Marjolein een waardevolle toevoeging is aan onze organisatie. Al snel kwamen we erachter dat ze binnen onze organisatie hoort, en gelukkig was dat gevoel wederzijds. Door haar gevarieerde achtergrond schakelt zij gemakkelijk tussen verschillende niveaus en past zij zich snel aan in nieuwe situaties. Daarnaast is zij als persoon ontzettend authentiek, waardoor de mensen in haar teams goed weten wat zij aan haar hebben. Marjolein is erg goed in het écht meekrijgen van haar teams en samen met hen onze klanten de meest optimale dienstverlening bieden. Op basis van haar ervaring en enthousiasme zal Marjolein zonder twijfel excelleren als COO.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over True
True optimaliseert webomgevingen sinds 2000. True is onderdeel van Broad Horizon en is dé managed hosting- en kubernetes provider die digital minded organisaties laat accelereren op het gebied van performance, beschikbaarheid en schaalbaarheid. Sinds 2000 is True op jacht om het digitale landschap van organisaties op de meest slimme manier in te richten, zodat (potentiële) klanten optimaal interacteren via het web en medewerkers altijd en overal veilig met bedrijfsapplicaties en -data werken. True faciliteert een uitgebreide tech-operatie die continu en proactief web- en digitale werkomgevingen van opdrachtgevers optimaliseert. Met de managed webspaces van True zijn organisaties in staat om webshops, websites & webapplicaties sneller door te ontwikkelen, de laadtijd en conversie te verbeteren en de continuïteit van webdiensten te waarborgen. True richt zich met haar weboplossingen o.a. op e-commerce bedrijven, online media, webapplicaties en digital & media agencies. 
Meer over True
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.