Sony Music host een virtueel concert in Hotel Hideaway met Sam Fischer

Hotel Hideaway werkt samen met Sony Music en host voor het eerst een virtueel concert met Sam Fischer

| Azerion | 2 min | 24 september 2021 12:03
Copyright: Azerion
Azerion, het toonaangevende Europese monetizationplatform, kondigt vandaag met trots aan dat Hotel Hideaway samenwerkt met Sony Music en host voor de eerste keer een virtueel concert met singer-songwriter uit Australië, Sam Fischer op 24 september in het populaire online social virtuele 3D-hotel.

Samenwerking met Sony Music

Dankzij de nieuwe samenwerking met Sony Music zal Sam Fischer, die onlangs zijn nieuwe nummers 'What other people say' met Demi Lovato en 'Pick me up' met Sam Feldt uitbracht, een exclusief virtueel optreden geven in de social online 3D-wereld op vrijdag 24 september. Spelers van Hotel Hideaway krijgen daarnaast ook exclusief de mogelijk om Sam Fischers virtuele avatar backstage te ontmoeten in een meet & greet na de show. Bovendien krijgt elke concertbezoeker in Hotel Hideaway een unieke pin in de game voor het bijwonen van het concert. “We zijn blij dat we de eerste van vele concerten kunnen organiseren met Sony Music,” zegt Madelon Smittenaar, Business Development Manager bij Azerion. “We zijn bovendien trots om een opkomend talent als Sam Fischer in Hotel Hideaway te hebben en onze spelers een fantastische ervaring te bieden. Het is fantastisch dat we zelfs een onderdeel zijn van de officiële tour van Sam Fischer. Dit laat zien dat we een grote impact hebben met onze virtuele shows.”

De Australische artiest is fan van de game en kan niet wachten om een virtueel concert te geven in Hotel Hideaway: “Ik heb vanuit mijn woonkamer veel virtuele optredens gegeven in de afgelopen anderhalf jaar, maar om de kans te krijgen om samen met mijn band een virtuele show te geven in Hotel Hideaway en mezelf terug te zien als avatar voor de meet & greet is dit het absolute hoogtepunt van al mijn virtuele optredens. Ik heb Habbo Hotel jarenlang gespeeld in mijn jeugd dus ik kan niet wacht om onderdeel te zijn van Hotel Hideaway en de lange traditie van innovatie in de gamewereld”, zegt Sam Fischer.

Het virtuele concert

Hotel Hideaway is een social online 3D-hotel waar spelers hun eigen avatar kunnen vormgeven, vrienden kunnen maken en hun eigen kamers kunnen inrichten. De game is ontwikkeld door de makers van Habbo Hotel en is een populaire hangout geworden met meer dan een miljoen maandelijkse gebruikers gebruikers wereldwijd. Met dit concert treedt Sam Fischer in de voetsporen van zijn voorgangers: DJ Luuk van Dijk, Sydney Samson, DJ Mark Sixma, Trixie Mattel en Cookie Kawaii, die eerder dit jaar hun virtuele concerten gaven in de game. Geïnteresseerd om het virtuele concert van Sam Fischer bij te wonen?

Download de game dan via de Apple App Store. Op vrijdag 24 september treedt Sam Fischer op in Hotel Hideaway om 19:00 uur.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Azerion
Azerion (AMS:AZRN) is een wereldwijd technologiebedrijf in de media- en entertainmentbranche, met hoofdkantoor in Amsterdam. Honderden miljoenen mensen spelen onze spellen en kijken onze video’s. Adverteerders bereiken met onze technologie enorme publieken en doelgroepen. Uitgevers draaien een topomzet met onze technologie en bereiken een kwaliteits publiek met onze content. Uniek is dat Azerion in al deze groepen werkt. We herkennen synergieën, vinden efficiëntieverbeteringen, en vlechten voor elk van onze gebruikers de beste strengen uit ons aanbod samen.

Azerion: content, bereik, omzet, engagement - een miljoen mogelijkheden.
Meer over Azerion
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.