Logitech tilt jouw thuisstudio naar een hoger niveau met introductie StreamCam

De Logitech StreamCam® en Logitech Capture-software inspireren mensen om hun passie te delen
| Logitech | 12 februari 2020 8:56
Copyright: Logitech
Vandaag heeft Logitech de Logitech StreamCam geïntroduceerd: Een nieuwe webcam die speciaal is ontworpen voor streamers en content creators. De StreamCam ondersteunt 1080p/60fps video, bevat USB-C connectiviteit en geeft de gebruiker meerdere mogelijkheden om de camera te bevestigen. De StreamCam wordt nog krachtiger wanneer hij in combinatie wordt gebruikt met Logitech Capture-software. Deze software wordt voorzien van een update en geeft de gebruiker toegang tot verschillende functies die zijn videocontent naar een hoger niveau tillen. 

"StreamCam is ontworpen voor moderne content creators en maakt het makkelijker voor hen om hun passie met de wereld te delen," zegt Delphine Donne-Crock, general manager van de afdeling Creativiteit en Productiviteit bij Logitech. "Video is uitgegroeid tot de primaire manier voor mensen om zichzelf uit te drukken en wij ontwerpen producten die bijdragen aan de fantastische contentcreatie van deze mensen."

De StreamCam is ideaal voor streaming op YouTube, Facebook, Twitch, Instagram en andere platformen, met name als deze wordt gebruikt in combinatie met Logitech Capture-software. Deze krachtige combinatie geeft de gebruiker toegang tot features, zoals: 

  • Gezichtsherkenning met slimme focus en exposure laten je er in iedere video geweldig uitzien.
  • Door AI aangedreven, slimme framing zorgt ervoor dat je altijd in beeld bent.
  • Stabilisatie van het beeld om een soepele opname te garanderen.
  • Full HD, verticale video, perfect voor het bekijken van Instagram en Facebook stories op je mobiele apparaat.
  • Stereo en dual-mono audio settings om naar jouw voorkeur op te nemen.

Updates voor Logitech Capture-software

Met de komst van de StreamCam krijgt de Logitech Capture-software ook een update voor bestaande klanten, inclusief support voor een betaversie op macOS. De geüpdatete versie bevat onder andere een Dark Mode, verbeterde scene-effecten, live overlays voor tekst en nog veel meer. Logitech Capture is kosteloos beschikbaar als software download op Logitech.com. 

De beste producten voor jouw streamingstudio 

Ongeacht of je een beginnende of ervaren content creator bent: Logitech en haar zustermerken bieden vele verschillende oplossingen om aan jouw behoeften te voldoen. StreamCam voegt zich bij een groot aanbod aan producten die zijn ontworpen voor creators, waaronder de onlangs aangekondigde Yeti X van Blue Microphones. Meer informatie over Logitech’s streamingoplossingen kan worden gevonden op logitech.com/streaming. Hier zijn ook professionele tips voor streamen en opnemen te vinden en inspiratie om jouw content naar een hoger niveau te tillen.

Prijs en beschikbaarheid van de Logitech StreamCam 

De Logitech StreamCam wordt uitgebracht in twee varianten: wit en grafietkleurig. De webcam is nu verkrijgbaar via Logitech.com voor een adviesprijs van €159.

Over Logitech

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) verbindt mensen met de digitale ervaringen waar ze om geven en ontwerpt producten die een alledaagse plek hebben in hun leven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen met elkaar te verbinden via computers. Nu is het een bedrijf met meerdere merken dat producten ontwerpt die mensen samenbrengt via muziek, gaming, video en computergebruik.  Meer over Logitech...

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Tags

Logitech Multimedia
Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.
20191105203105.png
Krijg inzicht in bedrijfsprocessen!
20191030102114.jpg
Deliver measurable impact on your business
20191030104826.jpg
We make IT spark!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191029214721.jpg
Voor verandermanagement en bedrijfsoptimalisatie
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030104037.png
Bringing cultures together and make your team work!
Alle rechten voorbehouden © 2019-2020, TechVisor