Ultimaker breidt leiderschapsteam uit met vier talenten

| Ultimaker | 2 min | 11 februari 2020 11:17
Gewaardeerd
Foto: Paul Heijmans, Sebastiaan Verhaar, Siebe Beintema en Mariska van IJzerloo (van l. naar r.) | Copyright: Ultimaker
Om de wereldwijde groei verder te stimuleren heeft Ultimaker, wereldleider op het gebied van desktop 3D-printen, onlangs haar leiderschapsteam versterkt met vier nieuwe talenten.

Sebastiaan Verhaar - CCO bij Ultimaker

Sebastiaan Verhaar zal in zijn rol als Chief Commercial Officer (CCO) de groei van Ultimaker in de APAC-regio, EMEA en de VS verder stimuleren. Hierbij bouwt hij voort op de successen van de regionale commerciële teams. Hij heeft meer dan zestien jaar ervaring bij bedrijven als Equinix en Google, waar hij succesvolle internationale verkoop- en business development teams heeft opgezet en begeleid in verschillende sectoren, waaronder internetdata-diensten, telecommunicatie, enterprise software, SaaS, cloud en IoT. Verhaar heeft de snelle groei van Ultimaker de afgelopen jaren van een afstand meegekregen en is erg verheugd om een belangrijke rol te gaan spelen in de omzetgroei. 

Mariska van IJzerloo - CPO bij Ultimaker 

De ambitieuze groeiplannen van Ultimaker vereisen een versterking en verbreding van de wereldwijde organisatie. Om deze plannen te ondersteunen is Mariska van IJzerloo in dienst getreden als Chief People Officer (CPO). Zij is verantwoordelijk voor HR, medewerkers- en leiderschapsontwikkeling en duurzaamheid. Van IJzerloo heeft meer dan vijftien jaar ervaring als leidinggevende bij wereldwijde en innovatieve organisaties als REEBOK, DENSO, Arcadis en Ampelmann. Naast strategisch HR-management, talentacquisitie en -ontwikkeling ligt de expertise van Van IJzerloo bij het begeleiden van verdere globalisering van ambitieuze scale-ups. Volgens Van IJzerloo is een snelle organisatiegroei alleen mogelijk als de mensen binnen de organisatie meegroeien. Ze is daarom gemotiveerd om bij te dragen aan een gezonde en inspirerende werkomgeving, waar alle medewerkers van Ultimaker in kunnen floreren.

Siebe Beintema - CIO bij Ultimaker 

Als nieuwe Chief Information Officer (CIO) bij Ultimaker, gaat Siebe Beintema helpen bij het verder definiëren van de IT-strategie van het bedrijf. Hiermee wordt de groei en ontwikkeling van IT én de IT-gerelateerde teams ondersteund. Beintema brengt jarenlange expertise mee, met eerdere functies in IT-Management en als CIO voor bedrijven als Thomas Cook en Lefebvre Sarrut Group/Sdu. In de afgelopen vijf jaar heeft Beintema meegeholpen bij de overname en integratie van verschillende Belgische en Nederlandse bedrijven. Hij wordt verantwoordelijk voor het IT-management, webdevelopment, ERP en het software en services delivery platform. Beintema kijkt ernaar uit om de continue groei van Ultimaker te ondersteunen door het delen van nieuwe en innovatieve oplossingen met zijn collega's en klanten.

Paul Heijmans -  Vice President Application Software R&D bij Ultimaker  

Siebe Beintema zal nauw samenwerken met Paul Heijmans, die is aangesteld als VP Application Software R&D. Heijmans gaat leidinggeven aan de afdeling R&D-applicatiesoftware en rapporteert aan Dick Moerkens, CTO bij Ultimaker. Hij brengt meer dan twintig jaar ervaring in software engineering mee, waaronder in het ontwikkelen van maatwerksoftware, het bouwen van softwareproducten en het bouwen en draaien van software as a service. Heijmans gaat zich richten op het vormgeven en uitvoeren van de softwarestrategie van Ultimaker, de ontwikkeling van Ultimaker Cura en andere toekomstige softwaregerelateerde diensten. Heijmans is trots om deel uit te maken van het team dat toegankelijke en open software levert die dient als een belangrijke accelerator in de wereldwijde adoptie van 3D-printen.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Over Ultimaker

Vanaf 2011 heeft Ultimaker een open en eenvoudig te gebruiken oplossing van 3D-printers, -software en -materialen gebouwd waarmee professionele ontwerpers en ingenieurs elke dag kunnen innoveren. Ultimaker is marktleider in desktop 3D-printing.

Disclaimer

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030104037.png
Bringing cultures together and make your team work!
20191030102114.jpg
Deliver measurable impact on your business
20191030104826.jpg
We make IT spark!
20191105203105.png
Krijg inzicht in bedrijfsprocessen!
Alle rechten voorbehouden © 2019-2020, TechVisor