SD Worx en Pointlogic HR bundelen de krachten

| SD Worx | 2 min | 07 februari 2020 14:25
Gewaardeerd
Foto: Kobe Verdonck (l.) en Bas Ossewaarde (r.) | Copyright: SD Worx
HR-dienstenverlener SD Worx heeft Pointlogic HR overgenomen, een belangrijke leverancier van innovatieve software voor reward & management solutions. Het bedrijf bedient meer dan een derde van de Nederlandse beroepsbevolking. Pointlogic HR zal binnen SD Worx zelfstandig blijven opereren vanuit de thuisbasis in Rotterdam. De continuïteit voor medewerkers en klanten is verzekerd.

Pointlogic HR helpt organisaties de optimale balans te vinden tussen werkgeverskosten en werknemersopbrengsten. Door middel van data-gedreven softwareoplossingen worden deze werelden bij elkaar gebracht. De software van Pointlogic HR draait in de cloud. Met het platform imagine simuleren en analyseren werkgevers hun totale toekomstige loonkosten, bijvoorbeeld bij wijzigingen in het arbeidsrecht of uitbreidingsplannen. Op basis van reële data kunnen ze de verloning bepalen of de beloningsstrategie bijsturen. Daarnaast biedt Pointlogic HR het beloningscommunicatieplatform inspire aan, waarmee werknemers in één oogopslag de waarde van hun totale loonpakket zien: niet alleen het loon, maar ook de waarde van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bedrijfsauto, mobiele telefonie of ziektekostenverzekering.

Stevige ambities

Flexibele verloning zit in de lift, medewerkers worden, naast het klassieke salaris, steeds meer verloond via secundaire arbeidsvoorwaarden en non cash. De software van Pointlogic HR laat toe om enerzijds de verdeling van cash en non cash verloning te plannen en te modelleren en anderzijds alle compensation & benefits overzichtelijk te maken. Via de software krijgen medewerkers een gedetailleerd beeld van hun totale verloningspakket. “Een dergelijk ‘Total Reward Statement’ is iets wat te weinig ondernemingen vandaag kunnen aanbieden, terwijl dit juist een belangrijk onderdeel is van een goede employee experience. Door de samenwerking met SD Worx kunnen we onze klanten, zowel op nationaal als internationaal niveau, nog beter helpen om hun ambities inzake human resources te realiseren”, zegt Bas Ossewaarde, Group Director van Pointlogic HR.

Pointlogic HR is een prachtig bedrijf dat perfect past binnen onze groeistrategie en de manier waarop wij kijken naar de evolutie van payroll en HR”, zegt Kobe Verdonck, CEO van SD Worx. “Het biedt people solutions voor zowel werkgevers als werknemers. Via slimme technologie maken ze de complexiteit binnen alles wat met loon te maken heeft overzichtelijk en bevattelijk. Intelligente data-analyse maakt realistische voorspellingen mogelijk. We zijn ervan overtuigd dat dit voor onze klanten een echte meerwaarde is.

Pointlogic HR is voornamelijk actief in Nederland en België. Met de overname zal SD Worx de toepassingen van Pointlogic HR ook in andere Europese landen kunnen aanbieden. Pointlogic HR behoudt zijn merknaam, software en team van gespecialiseerde ontwikkelaars en implementatieconsultants. Ook de verdere productontwikkeling blijft binnen het bedrijf. Uiteraard zal er nauw worden samengewerkt met productontwikkelaars van SD Worx om de toepassingen te integreren in bestaande SD Worx oplossingen en deze verder uit te breiden.

Over SD Worx

Als toonaangevende Europese provider van payroll- en hr-oplossingen helpt SD Worx organisaties om hun nieuwe en bestaande personeelsbestand te beheren aan de hand van een volledig dienstenpakket op het gebied van Personeelsbezetting, Payroll en Tijd & Talent. SD Worx levert de meest geschikte aanpak voor elke situatie, met inzichten, expertise, outsourcingdiensten en technologie die hr-beslissingsnemers nodig hebben om hun organisatie en medewerkers volledig tot ontwikkeling te laten komen.
Meer SD Worx

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (1 rating).
Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030104037.png
Bringing cultures together and make your team work!
20191030104826.jpg
We make IT spark!
20191030102114.jpg
Deliver measurable impact on your business
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191105203105.png
Krijg inzicht in bedrijfsprocessen!
Alle rechten voorbehouden © 2019-2020, TechVisor