Paymaster24 vergroot snelheid betalingsverkeer en het valuta aanbod dankzij samenwerking Banking Circle

B2B-betalingsplatform van Banking Circle draagt bij aan het innovatieve PSP-aanbod

| Banking Circle | 2 min | 16 juli 2021 12:23
Copyright: Banking Circle
Paymaster24, full-service Payment Service Provider (PSP) van lokale elektronische betalingen, heeft Banking Circle uitgekozen om haar servicepropositie te verbeteren. Banking Circle, gelicenceerde bank en betaalspecialist, helpt Paymaster24 bij het versnellen van betalingen en het uitbreiden van het huidige aanbod van vreemde valuta voor haar klanten.

Vereenvoudigd betaalproces

Paymaster24 voorziet online bedrijven van een unieke oplossing voor hun wereldwijde betalingsverkeer via verschillende betaalopties: credit- en debitcards, online en offline bankoverschrijvingen, e-wallets, prepaid kaarten en andere alternatieve betaalmethoden. Paymaster24 maakt gebruik van het B2B-betalingsplatform voor SEPA en internationale overschrijvingen van Banking Circle. Door het betaalproces te vereenvoudigen kan Paymaster24 zich meer focussen op het verbeteren van de klantervaring.

"De samenwerking met Banking Circle stelt ons in staat om het bankennetwerk van Paymaster24 snel uit te breiden", aldus Avet Mnatsakanyan, Managing Director van Paymaster24. "We kunnen aanzienlijk sneller en tegen lagere kosten internationale betalingen verzenden en ontvangen. De reputatie en ijzersterke beveiliging van Banking Circle maakt hen de beste partner om ons te helpen waarde toe te voegen aan ons huidige aanbod en onze klanten te voorzien van de meest efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor internationale betalingen."

Anders la Cour, medeoprichter en Chief Executive Officer van Banking Circle voegt toe: "Banking Circle levert een betaaloplossing die de klantproposities van financiële instellingen zoals Paymaster24 verbetert. Dit doen wij door het betalingsverkeer te stroomlijnen en de barrières voor internationale handel weg te nemen. Paymaster24 deelt onze visie om de toegankelijkheid van grensoverschrijdende betalingen te vergroten, waardoor bedrijven hun internationale marktaandeel kunnen vergroten. Dat hun klanten de mogelijkheid hebben om te betalen op welke manier zij dat willen en in eigen valuta is een belangrijke stap op deze weg. We kijken uit naar de samenwerking met Paymaster24 om oplossingen op maat te ontwikkelen die voldoen aan de klantbehoefte en die waarde toevoegen aan hun propositie."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Banking Circle

Banking Circle is aanbieder van een financiële infrastructuur voor betalingsbedrijven en banken. Als bank met een volledige vergunning en zonder legacy-systemen biedt Banking Circle betalingsbedrijven en banken de mogelijkheid om snel en tegen lage kosten in te springen op kansen in de nieuwe economie. Daarbij profiteren de klanten van Banking Circle van compliance en goede beveiliging. Dit is mogelijk dankzij rechtstreekse transactieverwerkingssystemen waar geen legacy aan te pas komt. De oplossingen van Banking Circle dragen bij aan financiële inclusie door duizenden bedrijven in staat te stellen om grensoverschrijdende transacties te voltrekken op een manier die eerder niet mogelijk was. Dat geldt voor alles van het openingen van bankrekeningen en het afsluiten van leningen tot internationale betalingen, verwerken van transacties, hedging en compliance.
Meer over Banking Circle

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.