Ictivity stelt Robbert Godschalk aan als Operationeel Directeur

Verantwoordelijk voor een succesvolle interne samenwerking en de integrale optimalisatie van de dienstverlening van Ictivity

| Ictivity | 1 min | 15 juli 2021 12:09
Gewaardeerd
Afbeelding: Robbert Godschalk, Operationeel Directeur bij Ictivity | Copyright: Ictivity
Per 1 juli 2021 is Robbert Godschalk (45) gestart als operationeel directeur bij IT-dienstverlener Ictivity. In zijn nieuwe rol is Godschalk verantwoordelijk voor een succesvolle interne samenwerking en de integrale optimalisatie van de dienstverlening van Ictivity. Eerder was Godschalk werkzaam als manager service management (CIO) bij het Bernhoven Ziekenhuis te Uden en vervulde hij diverse managementrollen bij de Rabobank.

Samenwerken voor het beste resultaat

Bij het Bernhoven Ziekenhuis was Godschalk verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling en uitvoering van het beleid op het gebied van MICT (Medische Technologie en ICT) en facility management. Vóór zijn jaren bij het Bernhoven Ziekenhuis was Godschalk zeventien jaar werkzaam bij de Rabobank, waar hij zowel op lokaal als op nationaal niveau verschillende managementrollen heeft vervuld.

Robbert Godschalk over zijn nieuwe functie: “Ik kijk ernaar uit om met mijn nieuwe collega’s samen te werken. Werken is voor mij namelijk ‘samen’werken. Ik ben ervan overtuigd dat we zo het maximale uit ieder individu halen en daarmee het beste resultaat voor de klant bereiken. Het is voor mij belangrijk om me continu te blijven ontwikkelen. Dit herken ik ook in Ictivity. Bovendien heeft Ictivity veel aandacht voor de mens, zowel intern als aan de klantzijde, en staan naar elkaar luisteren en elkaar helpen ontwikkelen hoog in het vaandel. Deze visie en bedrijfscultuur passen goed bij mij”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (2 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ictivity
Ictivity heeft al 21 jaar ervaring met het automatiseren van werkplekken en het in beheer nemen van IT omgevingen. Ictivity begrijpt de onderliggende technologie als geen ander. Maar het grootste onderscheid ten opzichte van andere ICT-dienstverleners is dat Ictivity tevens oog heeft voor de medewerker: hoe kunnen we hem of haar optimaal faciliteren? Hoe kunnen we de rompslomp wegnemen en werk efficiënt maken? Dit vraagt om diepgaande kennis van de verticale markten. Immers, een gemeente kent heel andere persona’s dan een zakelijke dienstverlener of een logistiek bedrijf, maar ook heel andere werkprocessen. Doordat Ictivity zich verdiept in de werkprocessen zien zij ook waar het efficiënter kan. Ictivity hanteert altijd User Based Computing als uitgangspunt. Daaronder verstaan zij een IT-omgeving die zich plooit naar de behoeften van gebruikers. Het bedrijf ontwerpt IT-omgevingen niet vanuit een puur technische visie, maar zet de processen van een organisatie en taken van een medewerker centraal.
Meer over Ictivity
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.