Marilou van Doorn aangesteld als nieuwe CEO True

Directieteam van True compleet en klaar om te bouwen aan een stevig fundament voor de groeiambities van de organisatie

| True | 2 min | 07 juli 2021 11:04
Copyright: True
Marilou van Doorn (33) is sinds 1 juni de nieuwe CEO van True, managed hostingprovider en onderdeel van Broad Horizon. Met de komst van Marilou is het directieteam van True compleet en klaar om te bouwen aan een stevig fundament om zo de groeiambities van de organisatie waar te gaan maken. Marilou is afkomstig van Leaseweb, waar zij onder andere de functie van Chief Operations Officer bekleedde en een team van ruim honderd collega’s aanstuurde. Hier was ze verantwoordelijk voor de operatie van een unmanaged hosting provider met vijf kantoren en 26 datacenters wereldwijd.

Voordat Marilou aan de slag ging bij Leaseweb, vervulde zij diverse management- en directiefuncties bij techbedrijven als Wakoopa en Backbase. Bij deze laatste organisatie richtte ze zich als Global Operations Director op het opzetten, stroomlijnen en optimaliseren van processen. Tijdens haar carrière bij Backbase was Marilou tevens verantwoordelijk voor de globale groeistrategie. Marilou heeft een Masterdiploma Nieuwe Media en Digitale Cultuur en een MBA van Insead.

Marilou over haar aanstelling: “Alhoewel ik begonnen ben op de kunstacademie, werd ik verliefd op de techwereld door de passie en energie van de industrie. Deze eigenschappen zag ik meteen terug in de cultuur van True. Tijdens mijn carrière heb ik geleerd dat een goede cultuur de basis is voor wereldprestaties en dat is ook precies waar ik binnen True mee aan de slag ga. In de rol van CEO krijg ik de kans om deze passie en energie door te zetten in een stevige missie en groeistrategie, waarbij mijn focus ligt op de lange termijn; gelukkige medewerkers in een gezonde organisatie met blije klanten is het allerbelangrijkst.”

Werner Dekkers, Operationeel Directeur bij True: “Dankzij de komst van Marilou hebben we een stevig, ambitieus en compleet directieteam. Haar bevlogenheid, ervaring en enthousiasme gaan ervoor zorgen dat we onze blik verder naar buiten kunnen werpen en kunnen groeien. Enerzijds focussen we ons op de nieuwe technologieën en mogelijkheden voor klanten en anderzijds bouwen we aan een fijne, gezonde cultuur. Een mooie combinatie die gaat leiden tot veel toegevoegde waarde.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over True

True optimaliseert webomgevingen sinds 2000. True is onderdeel van Broad Horizon en is dé managed hosting- en kubernetes provider die digital minded organisaties laat accelereren op het gebied van performance, beschikbaarheid en schaalbaarheid. Sinds 2000 is True op jacht om het digitale landschap van organisaties op de meest slimme manier in te richten, zodat (potentiële) klanten optimaal interacteren via het web en medewerkers altijd en overal veilig met bedrijfsapplicaties en -data werken. True faciliteert een uitgebreide tech-operatie die continu en proactief web- en digitale werkomgevingen van opdrachtgevers optimaliseert. Met de managed webspaces van True zijn organisaties in staat om webshops, websites & webapplicaties sneller door te ontwikkelen, de laadtijd en conversie te verbeteren en de continuïteit van webdiensten te waarborgen. True richt zich met haar weboplossingen o.a. op e-commerce bedrijven, online media, webapplicaties en digital & media agencies. 
Meer over True

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.