2N lanceert de 2N® IP Style

Een nieuwe intercom voor kantoor- en wooncomplexen

| 2N | 3 min | 18 juni 2021 10:43
Copyright: 2N
  • Intercom met een gestroomlijnd ontwerp, geavanceerde functies en een 10″ touchscreen display
  • 2N® IP STYLE combineert het beste van IP-intercoms en IP-camera's met NEXT-GEN platform, ondersteund door Axis-technologie
2N, wereldwijde leider in IP intercom-systemen en systemen voor toegangsbeheer, lanceert vandaag de 2N® IP Style intercom met een next-gen platform ondersteund door een Axis processor. De 2N® IP Style zet een nieuwe standaard voor wat betreft eenvoud, prestaties en esthetiek op het gebied van toegangscontrole, en voldoet aan de specifieke behoeftes van eigenaren van moderne wooncomplexen en kantoorgebouwen.

10" LCD-touchscreen

Het aantrekkelijke en grote 10” LCD-touchscreen van de 2N® IP Style geeft een compleet en gedetailleerd beeld van binnenkomende personen. Om de levensduur te garanderen, wordt het beschermd door krasbestendig gehard glas van 4 mm. Het touchscreen is uitgevoerd in 'smartphone-stijl' met instant response en mooie animaties.Daarnaast is de 2N® IP Style ook ontworpen om verschillende schermmogelijkheden voor kantoren en woningen in één intercom te bieden. Op deze manier kan het voldoen aan de verschillende behoeften van commerciële kantoren en luxe woningen.

Nieuwe chipset Axis' Artpec 7-chip en flexibiliteitsvoordelen van edge IP-devices

Door gebruik te maken van de verwerkingskracht van Axis' Artpec 7-chip en de flexibiliteitsvoordelen van edge IP-devices, geeft de 2N® IP Style de gebouweigenaar of gebruiker en bewoner alle benodigde informatie die nodig is voor de toegangsbeveiliging. Dankzij deze nieuwe chipset kan het intercom-platform meerdere gelijktijdige full HD-streams verwerken en levert het een full-colour beeld zonder kunstlicht. De integratie van 5MP camera's met Wide Dynamic Range-technologie (WDR) zorgt voor volledige beeldkwaliteit en identificatie van de bezoeker, zelfs bij duisternis of onregelmatige lichtkwaliteit. Op deze manier zet deze intercom een nieuwe standaard voor gebruiksgemak en veiligheid in gebouwen.

Nieuw installatiemechanisme met gepatenteerd kantelsysteem

Op basis van feedback van beveiligings- en installatiebedrijven ontwikkelde 2N ook een nieuw installatiemechanisme voor deze intercom. Door het gepatenteerde kantelsysteem kunnen installateurs beide handen gebruiken terwijl ze met de kabels werken, waardoor de installatie niet alleen sneller, maar ook eenvoudiger wordt.

Michal Kratochvil, CEO van 2N Telekomunikace zegt over de nieuwe intercom: “De 2N® IP Style transformeert de toegangscontrole voor moderne appartementen en kantoorgebouwen. De intercom bevat de beste camera, de beste videotransmissie en -weergave én heeft een hoogwaardige gebruikersinterface die kan worden geactiveerd door eenvoudig op een smart device te clicken - en dat alles verpakt in een tijdloos design."

Bluetooth technologie voor mobiele toegang

De nieuwe intercom-unit maakt snellere en eenvoudigere toegang mogelijk doordat het breedste scala aan toegangscontrole-technologieën ondersteund wordt, waaronder de nieuwste en snelste Bluetooth-technologie voor mobiele toegang, WaveKey en alle kaarttechnologieën. Het heeft ook een smart PIN-keypad.

Doordat de WaveKey-toegangstechnologie in de intercom geïmplementeerd is, ondersteunt de 2N® IP Style Touch-, Tap in App- en Motion-modus. De Motion-modus houdt in dat als een gebruiker een geautoriseerde applicatie op zijn mobiele device heeft, de camera elke beweging van deze persoon registreert (in een gezichtsveld van 170°) en de deur dan automatisch opent.

Michal Kratochvil, licht verder toe: “Ontwikkelaars en bewoners/gebruikers van luxe woningen en kantoorgebouwen in het topsegment verwachten de hoogste normen op het gebied van de beveiliging van hun gebouw en toegangsgemak. Wij voldoen aan deze behoefte en overtreffen deze zelfs met de nieuwe 2N® IP Style, die de prestaties, mogelijkheden en esthetische aantrekkingskracht van toegangscontrole-units opnieuw definieert.

De 2N® IP Style unit is ontworpen en geproduceerd op basis van open protocollen, zodat het, net als andere intercoms uit het 2N portfolio, kan worden geïntegreerd met de beste hoogwaardige systemen van derden. De 2N® IP Style is vervaardigd in Tsjechië van slijtvaste materialen en heeft een IP65- en IK08-beschermingscertificaat. Hierdoor is de unit zeer geschikt voor toepassingen buitenshuis en in zwaardere omstandigheden.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over 2N

2N is wereldmarktleider op het gebied van IP-toegangscontrolesystemen. 2N heeft een voortrekkersrol gespeeld voor wat betreft innovatie in deze sector, met de ontwikkeling van 's werelds eerste IP-intercom in 2008 en de eerste LTE/4G-intercom tien jaar later. Het portfolio van 2N omvat intercoms, antwoord- units en toegangscontrolesystemen. 2N is gespecialiseerd in de residentiële sector en biedt producten die geschikt zijn voor Bluetooth, smartphone en tablet. Design wordt bij 2N net zo serieus genomen als innovatie - zoals blijkt uit de Red Dot en iF Design Awards die het bedrijf won.
Meer over 2N

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.