ON2IT maakt Zero Trust strategie toegankelijker met eerste Zero Trust as a Service (ZTaaS) oplossing

Dankzij ZTaaS kunnen organisaties hun Zero Trust strategie eenvoudiger operationaliseren en gebruiksvriendelijker maken

| ON2IT | 3 min | 18 juni 2021 10:25
ON2IT, erkend marktleider op het gebied van Zero Trust, introduceert de volgende innovatie in Cybersecurity Services, Zero Trust as a Service (ZTaaS). Met de introductie van Auxo, het opnieuw ontworpen cybersecurity platform van ON2IT, levert het bedrijf nu Zero Trust via een strak geïntegreerd en geautomatiseerd beheerd cybersecurity platform dat is ontworpen om de bescherming van gevoelige gegevens en kritieke bedrijfsmiddelen zowel te versterken als te vereenvoudigen.

Auxo is gebouwd op de Zero Trust-principes: ontwerp van binnen naar buiten, bepaal wie toegang moet hebben tot wat/wanneer, inspecteer en log al het verkeer. Auxo integreert Zero Trust-expertise, -technologieën, -ontwerp- en -implementatieservices van wereldklasse met de security operations centers van ON2IT. Nu kunnen organisaties voor het eerst hun Zero Trust strategie documenteren en operationaliseren binnen één enkel platform.

Naarmate marktleiders zich meer verbinden met Zero Trust om risico's te verminderen, operationele aspecten te vereenvoudigen en uitvoering te versterken, lopen ze aan tegen het operationaliseren van hun Zero Trust strategie en het verkrijgen van toegang tot zowel beproefde Zero Trust middelen als bekwaam cybertalent.

Het aanpakken van deze uitdagingen vereist een fundamentele verschuiving in de managed securityservices. Het is tijd voor een nieuwe categorie cyberdefensie, gericht op preventie, gebaseerd op Zero Trust, gebruiksvriendelijk en betaalbaar. Volgens John Kindervag, de grondlegger van Zero Trust en Senior Vice President bij ON2IT, zijn de bouwstenen van authentieke Zero Trust volwassen geworden en kunnen ze nu als dienst worden afgenomen.

ON2IT Zero Trust as a Service Key features:
  • Gebouwd op het originele Zero Trust model van grondlegger John Kindervag;
  • Levert Zero Trust als een uitgebreide, betaalbare, gebruiksvriendelijke service;
  • Powered by Auxo, ON2IT’s Zero Trust automation en orchestration platform met het complete inzicht van het vijfstappen model;
  • 24/7 eyes-on-glass Security Operations Centers, met ervaren analisten;
  • Met ON2IT's unieke Zero Trust technologieën, EventFlow 2.0 ™, Zero Trust Contextualization Engine ™ en Indicators-of-Good ™;
  • Een focus op het versterken van securitymaatregelen en het leveren van veilige resultaten;
  • Aangeboden door het meest ervaren Zero Trust bedrijf ter wereld.

Over Zero Trust

Zero Trust is bedacht door ON2IT Senior Vice President, John Kindervag, die de strategie ontwikkelde toen hij nog bij Forrester Research werkte. Volgens John Kindervag worden vitale onderdelen van bedrijven in toenemende mate aangevallen door geraffineerde cyberbedreigingen en de huidige IT-security praktijken bieden ontoereikende instrumenten voor de cyberoorlog van vandaag. Het beschermen van bedrijfsmiddelen vereist een focus op preventie, onderbouwd door een strategie die cybersecurity risico vermindert. Zero Trust gebaseerde weerbaarheid is de enige strategie die het risico vermindert en succesvolle aanvallen voorkomt.

"Zero Trust is de beste strategische cybersecurity aanpak die er is, maar het kan een lang proces zijn, dat een zorgvuldige technologieselectie en -implementatie vereist om het goed te doen", zegt Dr. Chase Cunningham, Chief Strategy Officer (CSO) bij Ericom Software. "Om echt succesvol te zijn, denk ik dat de meeste organisaties zouden moeten werken met managed services die je organisatie helpen om op een slimme manier succesvol door te groeien."

John Kindervag: “ON2IT ontwerpt en managed meer Zero Trust omgevingen dan welk bedrijf dan ook in de wereld. Auxo bouwt voort op ON2IT’s bewezen vermogen om Zero Trust als een managed service te leveren. Met Auxo hebben klanten toegang tot essentiële Zero Trust bouwstenen, inclusief het vijfstappen model, in een uitgebreide, betaalbare en eenvoudig te consumeren dienstverlening.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over ON2IT

ON2IT is een security bedrijf met Nederlandse oorsprong en internationale ambities. In 2005 is het bedrijf opgericht door Lieuwe Jan Koning en Marcel van Eemeren. In 2018 zijn wij internationaal uitgebreid naar de VS met een vestiging in Plano, TX.

Meer dan vijftien jaar ervaring met cybersecurity heeft ons geleerd dat de wensen, prioriteiten, voorwaarden en normen voor cybersecurity per bedrijf erg uiteen kunnen lopen. Daarom kijken wij graag samen met onze klanten naar welke onderdelen de meeste aandacht nodig hebben en implementeren dan bijpassende hard- en software, alsmede regels en maatregelen. Maar dat is niet waar onze dienstverlening stopt.
Meer over ON2IT

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.