Yes, geslaagd!

3 vette en handige cadeautips voor geslaagden

| Microsoft | 2 min | 15 juni 2021 12:19
Copyright: Microsoft
Voor veel leerlingen en studenten was het afgelopen schooljaar anders dan anders. Door corona leerden zij het grootste deel van het jaar vanuit huis en volgden ze slechts beperkt fysiek onderwijs in klassen op school. En wat blijkt, een groot deel van de studenten geeft aan ook na corona het liefst hybride onderwijs te blijven volgen. Daarbij wordt digitaal leren afgewisseld met fysieke lessen in de klas. Als hybride leren inderdaad een blijvertje is, betekent dat dat middelbare-schoolleerlingen die na de zomer een vervolgopleiding gaan doen een goede uitrusting nodig hebben. En de succesvolle afronding van hun eindexamens is hét moment om ze die uitrusting cadeau te doen. Microsoft Store tipt een aantal laptops die perfect zijn voor de vervolgstudie (en ja, ook voor entertainment).

Surface Pro 7 – de alleskunner

De Surface Pro 7 is een ultralichte en veelzijdige laptop die de hele dag meegaat zonder opladen. Met deze laptop krijg je simpelweg meer gedaan – of je nu thuis achter je bureau zit, in de schoolbanken of in het zonnetje in de tuin. Gebruik de Surface Pro 7 als laptop, tablet, desktop-pc of zelfs als creatieve studio en multitask erop los. Om al je activiteiten – studie én entertainment – te ondersteunen, is hij voorzien van een krachtige Intel® Core™-processor. Daarnaast heeft-ie ingebouwde HD-camera’s, waardoor je goed bij de les blijft tijdens je… lessen dus. De Surface Pro 7 is nu verkrijgbaar met 20 procent korting.

Surface Book 3 – de krachtpatser

De Surface Book 3 voldoet zelfs aan je zwaarste eisen. De krachtigste Surface-laptop tot nu toe combineert snelheid, graphics én een meeslepende game-ervaring met de veelzijdigheid van een laptop, tablet en draagbare studio. Die gaat geheid overal mee naartoe, of dat nu je studie is of een avondje gamen met vrienden. De laptop is uitgerust met een krachtige 10e generatie Intel® Core™-processor een gaat tot wel 17,5 uur mee zonder opladen. Geef probleem dus als je een keertje je oplader vergeet. Daarnaast biedt de Surface Book 3 razendsnelle gegevensoverdracht, soepele multitasking in meerdere openstaande tabbladen je meest veeleisende apps. Ook de Surface Book 3 is nu verkrijgbaar met 15 procent korting.

Surface Laptop 3 – de stijlvolle studiepartner

Op zoek naar de perfecte studiepartner? Met de dunne en stijlvolle Surface Laptop 3 maak je een krachtig statement. Deze laptop is verkrijgbaar met aanraakschermen van 13,5 en 15 inch en weegt bijna niets. Daarnaast biedt-ie snelheid, prestaties en een batterij die de hele dag meegaat. Dankzij de krachtige processor multitask je bovendien zonder problemen in meerdere apps en tabbladen. En misschien nog wel het beste nieuws? De Surface Laptop 3 is nu verkrijgbaar met hoge kortingen.
* Kortingen gelden in elk geval tot en met 30 juni.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Microsoft

Microsoft Corporation is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf met hoofdkantoor in Redmond, Washington. Het ontwikkelt, produceert, licentieert, ondersteunt en verkoopt computersoftware, consumentenelektronica, personal computers en aanverwante diensten.
Meer over Microsoft

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.