Distology gaat diensten en organisatie in de Benelux verder opschalen

Thomas Kramps aangesteld als regionaal directeur Benelux

| Distology | 2 min | 14 juni 2021 13:19
Afbeelding: Thomas Kramps, regionaal directeur Benelux bij Distology | Copyright: Distology
Distology, de distributeur voor fabrikanten en dienstverleners van disruptieve cybersecurityoplossingen, kondigt vandaag aan dat het zijn aanwezigheid in Nederland gaat verstevigen. De uitbreidingsplannen maken onderdeel uit van Distology’s eerder aangekondigde groeistrategie.

Het Britse Distology is opgericht in 2014 en in korte tijd uitgegroeid tot een specialist in Cloud gebaseerde security technologie. Het bedrijf vertegenwoordigt de EMEA-regio voor toonaangevende leveranciers zoals: Okta, Verkada, Fortanix, Beyond Identity en Yubico. Het hoofdkantoor van Distology is gevestigd in Manchester en heeft toegang tot de Europese markt via zijn kantoor in Nederland. In maart kondigde Distology aan dat het een investering heeft gekregen van het mid-market private equity firm NorthEdge om zijn groeiplannen te realiseren. De groeistrategie in de Benelux maakt hier onderdeel van uit, waardoor het bedrijf nog meer toegevoegde waarde kan bieden aan zijn lokale partners (vendors en resellers).

Het bedrijf heeft de ambitie om het team in de Benelux binnen één jaar te verdrievoudigen en wil uitgroeien tot de grootste security distributeur binnen de Benelux. Om deze plannen aan te jagen heeft Distology Thomas Kramps (50 jaar) in dienst genomen. Kramps zal de rol als regionaal directeur Benelux op zich nemen en brengt circa 30 jaar ervaring in de IT-sector met zich mee op het gebied van sales. Voordat Kramps bij Distology aan de slag ging werkte hij als regionaal directeur bij het Duitse securitybedrijf Link11. Daarnaast vervulde hij verschillende management functies bij internationale IT-bedrijven zoals: Cybersprint, Netskope en Infoblox. Thomas Kramps combineert zijn professionele expertise en vaardigheden met een sterke motivatie om een bijdrage te leveren aan de omzet en groei van Distology. Daarnaast zal Distology ook zijn diensten in de Benelux opschalen om de verkoop-, marketing- en technische teams van zijn partners (vendors en resellers) nog beter te kunnen ondersteunen.

“De rol van security distributeur is de laatste jaren flink veranderd. Waar het voorheen vooral ging om aantrekkelijke kortingen voor resellers en snelle levertijden, zien we dat we steeds vaker worden gevraagd om als deskundig en vertrouwd adviseur op te treden voor onze partners,” aldus Thomas Kramps, Regionaal directeur Benelux.

“Distology heeft de ambitie om Europa's toonaangevende distributeur van SaaS securityoplossingen te worden. Ik geloof dat we dit kunnen realiseren, gezien er een sterke vraag is in Cloud security. Bovendien hebben we onschatbaar veel kennis en een team dat altijd een extra stap zet. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om samen met het team Distology verder te laten groeien in de Benelux.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Distology

Distology is een market enabler die échte waarde wil bieden voor de distributie van cybersecurity oplossingen. Distology staat voor innovatieve en disruptieve technologie en streeft ernaar om het reseller netwerk te prikkelen en te inspireren. Het ethos van het bedrijf is gebaseerd op vertrouwen, relaties, energie en gedrevenheid. Daarnaast wil Distology hoogwaardige end-to-end ondersteuning en commerciële middelen bieden voor de volledige verkoopcyclus. 
Meer over Distology

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.