Herontdek je stad deze zomer met een nieuwe Lens

Een campagne genaamd Behind the Lens met Google Pixel

| Google | 1 min | 11 juni 2021 10:01
Afbeelding: Levendige oranje en paarse bloem weergegeven op een Google Pixel 5 met Google Lens, die de bloem heeft geïdentificeerd als een paradijsvogel | Copyright: Google

Behind the Lens met Google Pixel moedigt mensen aan om te zoeken naar wat ze zien met behulp van de magie van Lens, en een aantal vergeten delen van hun stad te herontdekken met behulp van de bijgewerkte functies. Lens kan u ter plaatse informatie over een onderwerp geven met een enkele lange tik op de Pixel-camerazoeker, wat handig is omdat we onze camera's vaak open hebben staan en klaar zijn om het moment vast te leggen.

Google Lens wordt nu meer dan drie miljard keer per maand gebruikt door mensen over de hele wereld, en met velen klaar om deze zomer te verkennen en hun steden te herontdekken, lanceren we officieel het nieuwe Places-filter in Lens. Het Places-filter is nu wereldwijd beschikbaar en maakt het gemakkelijk om gebouwen en oriëntatiepunten te identificeren met de camera van uw telefoon, waarbij 3D-modellen van Google Earth en de krachtige beeldherkenningstechnologie van Lens worden gecombineerd om een diepgaande, realtime AR-ervaring te creëren, vergelijkbaar met Live View op Google Maps.

Open gewoon de Google-app op je telefoon en tik op het camerapictogram in de zoekbalk om Lens te openen. Schakel vervolgens over naar het filter Plaatsen en richt uw camera op opmerkelijke plaatsen om u heen.

Lees hier het hele artikel.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Google
Google LLC (NASDAQ: GOOGL) is het bedrijf achter de Google-zoekmachine, opgericht door Larry Page en Sergey Brin. Het hoofdkantoor (genaamd het Googleplex) is gevestigd in Mountain View, Californië. Op 19 augustus 2004 werd het bedrijf beursgenoteerd. Sinds oktober 2015 is Google door een reorganisatie een dochteronderneming van Alphabet Inc.

Binnen korte tijd groeide het bedrijf uit tot een van de grootste spelers in de ICT-branche en nam het verschillende andere sites/bedrijven over, zoals YouTube en DoubleClick. Volgens een onderzoek van Millward Brown Optimor was het merk Google in 2007 het sterkste ter wereld.
Meer over Google
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.