Dell Technologies benoemt Isabel Moll tot Vice President & General Manager Netherlands

Moll neemt het stokje over van Patrick van de Coolwijk die momenteel op interimbasis de rol van General Manager bekleedt

| Dell Technologies | 2 min | 10 juni 2021 16:00
Afbeelding: Isabel Moll, Vice President & General Manager Nederland
Dell Technologies heeft Isabel Moll benoemd tot Vice President & General Manager Netherlands. Ze zal deze rollen gaan vervullen vanaf half augustus 2021 en volgt hiermee Patrick van de Coolwijk op, die de rol van General Manager in de afgelopen maanden op ad interim basis zeer succesvol heeft ingevuld.

Isabel Moll heeft meer dan twintig jaar ervaring in de ICT-industrie en werkte hiervoor bij KPMG, waar ze in de rol van Partner voornamelijk klanten in de gezondheidszorg en bij de overheid heeft geadviseerd over hun digitale transformatie en de succesvolle inzet van data-analytics. Voordat Moll in dienst trad bij KPMG, was ze twaalf jaar werkzaam bij Microsoft waar ze aan het roer stond van de Cloud & Enterprise Business. Ze was verantwoordelijk voor het stimuleren van de acceptatie van Azure in de Nederlandse markt en voor het transformeren van het business-model van de verkoop van licenties naar een software-as-a-service- en een cloudconsumptiemodel.

“We zijn blij dat Isabel Dell Technologies binnenkort komt versterken en kijken ernaar uit om haar te introduceren bij onze klanten en partners”, zegt said Claire Vyvyan, SVP Western European Region van Dell Technologies. “De rode draad in Isabel's carrière is het leiden van complexe innovaties en digitale transformaties waarin niet alleen technologie, maar ook processen en mensen van cruciaal belang zijn. Isabel heeft altijd een sleutelrol vervuld bij de transformatie van de organisaties waar ze werkte, evenals bij die van haar klanten.”

Patrick van de Coolwijk, die momenteel op interimbasis de rol van General Manager bekleedt, zal nog tot ten minste het einde van het tweede kwartaal leiding geven aan Dell Technologies Nederland. In Q3 zal Isabel Moll het stokje van hem overnemen als de nieuwe Vice President & General Manager Netherlands.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Dell Technologies

Dell Technologies (NYSE: DELL) is een unieke familie van bedrijven die organisaties en individuen helpen bij het bouwen van een digitale toekomst en het transformeren van hoe zij werken, leven en spelen. Het bedrijf biedt klanten de breedste en meest innovatieve technologie en diensten in de industrie die reiken van de edge tot de core tot de cloud.
Meer over Dell Technologies

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.