3 techtips voor een luxe vaderdagcadeau

Vanaf maandag een aantal mooie deals voor thuiswerkende vaders

| Microsoft | 2 min | 10 juni 2021 14:32
Afbeelding: De Surface Laptop Go | Copyright: Microsoft
Vaders die veel thuiswerken opgelet: stuur de Microsoft Store Deals-pagina voor Vaderdag eens als hint naar je partner of kinderen. Want vanaf maandag vind je daar een aantal mooie – inderdaad – deals. Wat dacht je van een Surface Pro 7 met 15 procent korting? Of een Surface Book 3 met Microsoft 365-abonnement van 15 maanden voor de prijs van 12? Dus ben je toe aan een nieuwe tablet of laptop en verdien je dit jaar wel een luxe cadeau? Neem dan zeker eens een kijkje in de Microsoft Store. Wij tippen alvast drie producten.

Surface Laptop Go: alles wat je dagelijks nodig hebt

Strak, snel en scherp geprijsd: dat is de Surface Laptop Go in een notendop – ideaal voor dagelijks gebruik. Ook doordat-ie met zijn gewicht van 1.110 gram makkelijk mee te nemen is. De laptop beschikt over een tiende generatie Intel® Core™-i5-processor, waardoor al je apps moeiteloos werken. En de batterij? Die gaat tot wel dertien uur mee.

Surface Pro 7: tablet met laptopkwaliteiten

Dankzij zijn Intel® Core™-processor doet de Surface Pro 7 niet onder voor een laptop. Hij heeft een 12,3 inch touchscreen om gemakkelijk op te typen, maar de optionele Type Cover – een magnetisch toetsenbord – klik je ook zo vast als je liever als op een laptop typt. Je tovert ‘m zelfs gemakkelijk om tot desktop-pc door ‘m met Surface Dock 2 aan te sluiten op externe beeldschermen of andere accessoires.

Surface Pro X: niets dan scherm

De Surface Pro X is Microsofts dunste Surface tot nu toe. Namelijk 7,3 mm dun – eigenlijk niets dan scherm dus. Met de supersnelle LTE-connectiviteit weet je zeker dat geen videocall meer onderbroken wordt. Ook handig: de Eye Contact-functie. Die past automatisch je blik aan, zodat het altijd lijkt alsof je naar de camera kijkt. Bovendien gebruik je de Surface Pro X gemakkelijk een hele werkdag zonder opladen.

Alternate text

Goed om te weten: bij elke aankoop in de Microsoft Store ben je verzekerd van de Microsoft Store Promise. Wat dat inhoudt? Hou je vast: gratis verzending binnen twee tot drie werkdagen, een langere retourperiode – namelijk zestig dagen – en een prijsbelofte. Dat laatste wil zeggen dat je het prijsverschil terugkrijgt, mocht Microsoft binnen dertig dagen na jouw aankoop de prijs van het product verlagen. En tot slot staat er een deskundige voor je klaar als je hulp nodig hebt bij je nieuwe device. Dat is nog eens onbezorgd een vaderdagcadeau kopen!

De kortingen gelden van 14 tot en met 30 juni.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Microsoft

Microsoft Corporation is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf met hoofdkantoor in Redmond, Washington. Het ontwikkelt, produceert, licentieert, ondersteunt en verkoopt computersoftware, consumentenelektronica, personal computers en aanverwante diensten.
Meer over Microsoft

Disclaimer

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
Voor onze dienstverlening geldt dat vermelde prijzen altijd excl. BTW zijn en dat onze algemene voorwaarden van toepassing zijn.
Beeldmateriaal is eigendom van hun respectievelijke eigenaren
en wordt gebruikt op een 'fair use' basis met bronvermelding.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.