Apple TV-app vanaf nu beschikbaar op Philips Android TV

Vanaf 1 juni kunnen klanten gebruik maken van Apple TV+, Apple TV-kanalen en meer

| TP Vision | 2 min | 02 juni 2021 14:05
Copyright: TP Vision
TP Vision kondigt aan dat de Apple TV-app, inclusief Apple TV+, vanaf nu beschikbaar is op Philips Android televisies in Europa, APMEA en LATAM[1]. Consumenten met een compatibele Philips Android TV zullen via hun Smart TV-startpagina[2] eenvoudig toegang hebben tot Apple TV+, de Apple TV-kanalen en meer.

De Apple TV-app beschikt over Apple TV+, dit is videoservice van Apple voor abonnees[3]. Het platform beschikt over bekroonde tv-shows, films en documentaires van ‘s werelds meest creatieve verhalenvertellers. Zo kunnen abonnees genieten van Apple Original-series zoals “Ted Lasso,” “The Morning Show,” “For All Mankind,” en “Servant,” maar ook films zoals “Greyhound”, “Palmer” en “Wolfwalkers”.

Daarnaast hebben gebruikers van de app zowel on- als offline toegang tot Apple TV-kanalen zoals STARZPLAY, Acorn TV en Noggin, en dat allemaal on-demand en zonder reclame. Door middel van Family Sharing kunnen tot wel zes familieleden gezamenlijk gebruikmaken van het abonnement met hun persoonlijke Apple ID en wachtwoord. Gebruikers ontvangen daarnaast gepersonaliseerde en gecureerde suggesties en krijgen toegang tot een bibliotheek waarin Apple aankopen zoals films en series toont.

Martijn Smelt, CMO Europa bij TP Vision zei: “Ik ben blij dat we Apple TV+, een van de beste tv-streaming services, hebben kunnen toevoegen aan ons Android platform. Op onze beurt bieden we gebruikers van de app een hoogwaardige beeld- en geluidservaring aan dankzij onze bekroonde picture processing technologie en unieke Ambilight.”

Op nieuwe Philips Android televisies uit model jaar 2021, kunnen gebruikers de vooraf geïnstalleerde Apple TV-app op de startpagina van hun Smart TV terugvinden. Gebruikers met een oudere Philips Android TV (draaiend op Android TV 8 of nieuwer) kunnen de Apple TV-app toevoegen aan hun tv favorieten via de GooglePlay™ app store. De Apple TV-app is ook te vinden in de Philips Collection app.

Alle apparaten uit de Philips Android TV line-up beschikken over zowel Dolby Vision™ als over Dolby Atmos™. Dit in combinatie met de unieke Ambilight technologie, waarbij de LED-verlichting aan de achterzijde van de tv een gloed van gekleurd licht projecteert dat overeenkomt met het beeld op het scherm, zorgt ervoor dat Apple TV+ gebruikers met een Philips Android TV nu nog meer kunnen genieten van hun favoriete films en series.
  1. De Apple TV-app is beschikbaar in meer dan 100 landen. Sommige features zijn niet beschikbaar in alle regio’s of talen. Sommige Philips Android televisies zijn niet in alle regio’s verkrijgbaar. Kijk op www.philips.com/tv om te zien welke tv’s beschikbaar zijn in jouw regio.
  2. Beschikbaar op alle Philips Android TV’s draaiende op het Android TV 8 systeem of nieuwer. Het kan nodig zijn om een software update uit te voeren.
  3. Gebruikers kunnen abonneren op Apple TV+ in de Apple TV-app op Philips Android TV’s, een willekeurig Apple apparaat, of via tv.apple.com voor €4.99 per maand met een gratis proefperiode van 7 dagen. Het abonnement wordt automatisch verlengd tot het wordt opgezegd. Restricties en andere voorwaarden zijn van toepassing.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over TP Vision

TP Vision is een belangrijke speler in consumentenelektronica op het gebied van tv- en audio-entertainment. TP Vision focust op de ontwikkeling, productie en marketing van televisietoestellen van Philips (Europa, Rusland, Midden-Oosten, Zuid-Amerika, India en geselecteerde landen in Azië-Pacific) en audioproducten van Philips (wereldwijd). We combineren het sterke Philips-merk met onze productontwikkeling en ontwerpexpertise, operationele uitmuntendheid én de industrie-ervaring en -positie van TPV. Wij geloven in het creëren van producten die consumenten een superieure audio- en visuele ervaring bieden.

TP Vision Europe B.V. (‘TP Vision’) is geregistreerd in Nederland, met het hoofdkantoor in Amsterdam. TP Vision is volledig eigendom van TPV Technology Limited (‘TPV’), een van 's werelds toonaangevende monitor- en tv-fabrikanten.
 
Meer over TP Vision

Disclaimer

De inhoud van de nieuwsberichten is accuraat op het moment van publicatie, maar kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle handelsmerken die in dit persbericht worden genoemd zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.