Acer breidt zijn veelgeprezen Predator-gamingportfolio uit

Met 3 nieuwe VESA DisplayHDR™ gecertificeerde HDR-monitoren

| Acer | 4 min | 28 mei 2021 17:02
Afbeelding: Een Predator CG437K-S monitor | Copyright: Acer
  • De 3 nieuwe Predator-monitoren hebben iedereen iets te bieden, van console-liefhebbers tot de grootste FPS-fanaten, allemaal VESA DisplayHDR™ gecertificeerd
  • De Predator CG437K S is een enorme 42,5-inch UHD game-monitor die ondersteuning biedt voor HDMI 2.1 en die zowel voor PC- als consolegaming gebruikt kan worden
  • De Predator X38 S is een op esports gerichte 37,5-inch monitor met een UWQHD+ 175 Hz (overklokt) display en een 0,3 G tot G responstijd, gebogen voor een meeslependere game-ervaring
  • De Predator X28 is een 28-inch TÜV Rheinland Eyesafe®-gecertificeerde gamemonitor met een 155 Hz display (overklokt) en Delta E<1 kleurnauwkeurigheid
Acer heeft zijn assortiment Predator game-monitoren uitgebreid met 3 nieuwe VESA DisplayHDR™ -gecertificeerde modellen: de Predator CG437K S, Predator X38 S en Predator X28. De nieuwe monitoren zijn geschikt voor een breed scala aan gamers, van weekendstrijders tot ervaren professionals.

Predator CG437K S

De Predator CG437K S is een gigantische 42,5-inch NVIDIA® G-SYNC™ compatibele game- monitor met een UHD (3840x2160) display die spelers voorziet van een flexibele ervaring. Hij is voorzien van twee HDMI 2.1- poorten die ondersteuning bieden voor de nieuwste gameconsolesi en 4K 144 Hz leveren met VRR met slechts één kabel. Een USB-hub is uitgerust met een USB-B-poort, een USB 2.0- en een USB 3.0-poort om verschillende soorten randapparatuur aan te kunnen sluiten en een USB Type C-poort (PD30W). De geïntegreerde KVM-schakelaar is een uitkomst voor mensen die gebruikmaken van meerdere PC's. Eenmaal ingesteld, biedt de monitor een prettige game-ervaring met een vernieuwingsfrequentie van 144 Hz en een responstijd van 1 ms VRB.

Het VESA DisplayHDR™ van de monitor is voorzien van een 1000-certificering en zorgt ervoor dat games prachtig worden weergegeven en dat beelden er realistisch uitzien. Dankzij de uitstekende dimfunctie, een helderheid van 1000 nits en hoge contrastverhoudingen komen alle details tot leven. Bovendien zorgen de Delta E<1 classificatie en 90% dekking van het DCI-P3 kleurenpallet voor een zeer nauwkeurige weergave van kleuren. Dankzij de NVIDIA G-SYNC compatibiliteit lopen de monitor en GPU synchroon met elkaar. Dit zorgt voor een soepele game-ervaring, zonder haperingen.

De Predator CG437K S wordt geleverd met RGB-lichtstrips die kunnen worden gekoppeld aan muziek en media. Dankzij een scala aan handige technologieën kan de monitor worden afgestemd op iedere gebruiksomgeving: Acer ColorSense past de kleurtemperatuur van het scherm aan, passend bij de sfeer van de omgeving. Acer LightSense detecteert omgevingslicht en past de helderheidsinstellingen hierop aan. Acer ProxiSense laat de monitor automatisch ontwaken als er gebruikers in de buurt zijn en dimt hem als er niemand in de buurt is.

Predator X38 S

De Predator X38 S is een 2300R gebogen UWQHD+ (3840x1600) monitor met een DCI-P3 98% kleurenpallet, Delta E<2 classificatie en VESA DisplayHDR™ 600-certificering. Deze specificaties zorgen voor indrukwekkende, realistische beelden. Heldere scènes schitteren, terwijl de donkere scènes de rijke zwarte tinten behouden waardoor kleine details, en verborgen vijanden, opvallen, zelfs als ze omringd worden door schaduw. Dankzij de vernieuwingsfrequentie van 175 Hz (overklokt) en responstijd van slechts 0,3 ms G-to-G stappen spelers direct in de actie zonder zorgen over achtervolgingen. Het 37,5-inch Agile-Splendor IPS display zorgt ervoor dat alles er mooi uitziet, zelfs vanuit brede kijkhoeken.

De Predator Gamemodusii biedt spelers 8 vooringestelde (aanpasbare) weergavemodi, passend bij de verschillende soorten content. Acer LightSense en Acer ColorSense passen de helderheid en kleurtemperatuur van het scherm automatisch aan op de omgeving. NVIDIA G-SYNC Esports-modus is een vooringestelde weergave zonder verschillende achtergrondverlichting voor een competitieve game-ervaring met zo min mogelijk vertraging. Dit maakt het makkelijker om objecten in donkere zones te herkennen door de zwarte niveaus te verhogen en de gammaniveaus te verfijnen.

De Predator X38 S is ook uitgerust met de NVIDIA Reflex Latency Analyzer, een revolutionaire tool voor de meting van systeemvertraging. Deze detecteert muisklikken en meet de tijd om de gewenste pixels (bijv. de flits van een wapen) weer te geven. NVIDIA G-SYNC ULTIMATE zorgt voor een soepele, snelle game-ervaring door de tearing van het scherm, beeldhaperingen en inputvertraging te verminderen.

Predator X28

De Predator X28 is een 28-inch UHD (3840x2160) monitor met een slank profiel en dunne randen. Dit geeft hem een verfrissende, strakke uitstraling. Het VESA DisplayHDR400™ gecertificeerde Agile-Splendor IPSiii scherm biedt een vernieuwingsfrequentie van 155 Hz (overklokt) met een responstijd van 1 ms G tot G, allemaal supersoepel dankzij NVIDIA G-SYNC en G-SYNC Esports-modus. De monitor is ook uitgerust met de NVIDIA Reflex Latency Analyzer.

Acer LightSense, ColorSense en ProxiSense zorgen ervoor dat de monitor er altijd zo goed mogelijk uitziet, in iedere verlichting. Voor een comfortabelere kijkervaring beheert BlueLightShield Pro hoogenergetische golflengten om blauw licht nauwkeurig te filteren en de Delta E<1 kleurnauwkeurigheid te waarborgen.

De Predator X28 is een TÜV Rheinland Eyesafe®-gecertificeerde gamemonitor.

Prijzen en beschikbaarheid

  • De Predator CG437K S zal vanaf het eerste kwartaal van 2022 in de Benelux verkrijgbaar zijn, met een verwachte adviesprijs vanaf €1749,-
  • De Predator X38 S zal vanaf oktober verkrijgbaar zijn in de Benelux met een adviesprijs vanaf €2399,-
  • De Predator X28 zal vanaf november verkrijgbaar zijn in de Benelux, vanaf €1349,- verkoopadviesprijs.
  1. PlayStation5: 4K UHD@120 Hz (4:4:4). XBOX: 4K UHD @ 120 Hz (4:2:0) & FHD @ 120 Hz met VRR via één HDMI-kabel.
  2. De GameView-specificaties en -functie variëren per model.
  3. Alle merken en productnamen die in dit document worden vermeld, bevatten handelsmerken van hun respectieve bedrijven en zijn uitsluitend gebruikt om hun producten te beschrijven of te identificeren.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Acer
Acer, opgericht in 1976, is nu een van ’s werelds top ICT bedrijven en is vertegenwoordigd in meer dan 160 landen. Acer focust zich op de toekomst en op een wereld waarin hardware, software en services zullen samensmelten om nieuwe mogelijkheden te creëren voor consumenten en bedrijven. Van servicegeoriënteerde technologieën en Internet of Things tot gaming en virtual reality.
Meer over Acer
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.