Samenwerking Annual Insight en Cohelion zorgt voor koppeling tussen interne en externe data

Een unieke oplossing door een koppeling te creëren tussen interne en externe data

| A-INSIGHTS | 2 min | 19 mei 2021 10:17
Copyright: Charles Deluvio op Unsplash
Annual Insight en Cohelion slaan de handen ineen. Door deze samenwerking kunnen zij hun klanten een unieke oplossing bieden door een koppeling te creëren tussen interne en externe data. Voor de klant betekent dit: één plus één is drie.

Door de coronacrisis is de markt in korte tijd drastisch veranderd en komen veel bedrijven tot de conclusie dat zij niet langer een duidelijk beeld hebben hoe de markt in elkaar zit. Om hier bij te helpen, willen zij inzicht in de markt en recente ontwikkelingen, maar ook in hun interne operatie. Één probleem: “Veel bedrijven missen echter nog de koppeling tussen interne en externe data, waardoor ze een kans laten liggen om beter geïnformeerde beslissingen te nemen”, aldus Jeroen Lustig van Annual Insight.

Om een unieke oplossing te bieden voor dit probleem slaan de twee snelgroeiende technologiebedrijven Annual Insight en Cohelion de handen ineen. Het speerpunt van deze samenwerking is klanten voorzien van eenvoudige toegang tot interne en externe data en hen leren hoe ze deze data kunnen gebruiken bij hun besluitvorming. Annual Insight brengt hier hun expertise over externe data mee en Cohelion hun expertise over interne data. Jeroen: “Informatie over de markt en concurrentie is maar één deel van het verhaal; bedrijfsdata kan dit aanvullen.” Voor de klant betekent dit: één plus één is drie.

De koppeling tussen interne en externe data zorgt dat bedrijven hun krachten matchen met de behoeften van de markt. Door bedrijfs- en publieke marktdata samen te brengen, kan een objectieve basis voor beslissingen worden gecreëerd. Aannames en subjectiviteit worden hierdoor vermeden. “Door de samenwerking met Annual Insight kunnen we nu op beide gebieden advies geven; we zorgen voor inzicht in de eigen vestigingen en klanten, maar ook in hoe het bedrijf in de markt en in de wereld staat.”, aldus Roeland Krom van Cohelion.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over A-INSIGHTS

De wereld wordt overspoeld met publieke data. A-INSIGHTS is de innovatieve data-analyse specialist die daaruit de inzichten filtert waar key decision makers in de Food & Agri en Public & Health sectoren hun strategische besluitvorming op kunnen baseren.
Meer over A-INSIGHTS

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.