Ultimum en Hoffmann bundelen menselijke en technische krachten binnen Cybersecurity

Met ‘Bewust Secure’ komen beide expertises samen

 | Ultimum | 82 views | 2 min | 04 mei 2021 13:03
Afbeelding: Rodrigo Soto Escamilla, directeur Ultimum en Myra van Esch-Bussemakers, director Cybersecurity Hoffmann | Copyright: Ultimum
De kantoren van Ultimum en Hoffmann zijn op 300 meter van elkaar gevestigd in Almere. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in Cybersecurity, maar met een andere focus. Waar Ultimum zich met de logistieke en technische aspecten van online veiligheid bezighoudt, richt Hoffmann zich op bewustwording en cyberveilig gedrag van medewerkers binnen een organisatie. Dat bood aanleiding om samen te werken en daarmee een bijzondere dienstverlening te kunnen aanbieden.

Met ‘Bewust Secure’ komen beide expertises samen. Waar Ultimum is gespecialiseerd in de techniek van organisaties, is de kracht van Hoffmann de mens. Het is goed als je techniek zo veilig mogelijk is, maar medewerkers moeten zich ook bewust zijn van de kwetsbaarheden en voorkomen dat ze gevoelige informatie delen of op een link in een phishingmail klikken. Die synergie tussen mens en techniek is wat Hoffmann en Ultimum met ‘Bewust Secure’ voor ogen hebben. Organisaties krijgen een awareness-workshop voor hun medewerkers om hen bewust te laten zijn van de risico’s en cyberveilig gedrag. Vervolgens wordt er een Cybersecurity quickscan gemaakt van de IT-infrastructuur en bijvoorbeeld de website om te zien hoe veilig de eerste verdedigingslinie is. Eventuele veiligheidsrisico’s kunnen meteen worden verholpen.

Ultimum en Hoffmann kijken uit naar de samenwerking. Myra van Esch-Bussemakers, director Cybersecurity Hoffmann: “Als ‘buren’ kennen we elkaars kracht en specialismen. Gezamenlijk gaan we ondernemers helpen weerbaar te zijn tegen alle vormen van cybercrime.”

Rodrigo Soto Escamilla, directeur Ultimum: “Met deze samenwerking complementeren Hoffmann en Ultimum elkaars diensten, om de cyberveiligheid van bedrijven vanuit echt alle invalshoeken te kunnen garanderen. Dit is precies wat wij voor organisaties willen betekenen en met gebundelde krachten is dat nu ook mogelijk!”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Ultimum

Ultimum is een high-end IT-Infrastructuur en Cybersecurityspecialist uit Almere. Ultimum neemt graag de operationele werkzaamheden over, van Managed Services op een specifiek gebied tot Outsourcing van de gehele ICT-omgeving. Daarnaast detacheert Ultimum hoogwaardige IT-professionals voor (interim) opdrachten bij diverse organisaties, variërend van MKB tot de grote Internationals. In alle gevallen heeft Ultimum maar één doel voor ogen continuïteit van haar klant.
Meer over Ultimum

Disclaimer

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
Alle rechten voorbehouden © 2019-2021, TechVisor
Vermelde prijzen zijn altijd excl. BTW. Beeldmateriaal is eigendom van hun respectievelijke eigenaren en wordt gebruikt op een 'fair use' basis.