Palo Alto Networks komt met nieuwe cyber-consulting groep en kondigt Unmanaged Cloud aan

Organisaties kunnen onbekende IT-cloudactiva ontdekken en onder beheer brengen voor uitgebreide cloudbeveiliging

 | Palo Alto Networks | 73 views | 2 min | 22 april 2021 12:15
Copyright: Palo Alto Networks
Palo Alto Networks kondigt de integratie van Unmanaged Cloud in Prisma Cloud en Cortex Xpanse (voorheen Expanse) aan. Hiermee kunnen organisaties hun onbekende IT-cloudactiva ontdekken en onder beheer brengen in Prisma Cloud voor uitgebreide cloudbeveiliging.

Belangrijkste kenmerken van de integratie:
  • Identificeer malafide cloud- en onbekende IT-instanties.
  • Krijg inzicht in cloudactiva, ongeacht de cloudserviceprovider.
  • Reduceer de gemiddelde detectietijd (MTTD) en de gemiddelde reactietijd (MTTR) door automatisch toezicht te houden op onbedoelde services die worden uitgevoerd op op internet gerichte cloudactiva.
Waarom is dit belangrijk?
  • Organisaties voegen dagelijks 3,5 nieuwe openbaar toegankelijke cloudservices toe - bijna 1.300 per jaar. Eén Expanse-klant voegde zelfs in één dag 693 nieuwe openbaar toegankelijke cloudservices toe.
  • Bij Fortune 500-bedrijven heeft Expanse gemiddeld meer dan 5 actieve providers per organisatie waargenomen, waarbij sommige organisaties 20+ providers hebben.
  • Door het toegenomen gebruik van clouddiensten tijdens de COVID-19-pandemie maken organisaties zichzelf kwetsbaarder voor cloudaanvallen, wat de behoefte aan deze integratie vergroot.

Nieuwe consulting groep voor cybersecurity

Om daarnaast de wereld nog een stuk cyberveiliger te maken, kondigt Palo Alto Networks aan dat het een nieuwe consulting groep voor cybersecurity heeft opgericht om bij te dragen aan de weerbaarheid van organisaties tegen de toename in schadelijke cyberaanvallen.

Unit 42 , het threat intelligence-team van Palo Alto Networks, gaat samenwerken met de voormalige veiligheidsconsultants van Crypsis, die reageren op meer dan 1.300 incidenten per jaar. Samen zullen zij organisaties helpen bij het aanpakken van de meest complexe cyberdreigingen - van ransomware tot door de overheid gesubsidieerde spionage.

Wendi Whitmore gaat deze nieuwe Unit 42-organisatie leiden: “Vanwege onze toenemende afhankelijkheid van technologie is cyberveiligheid een onderwerp geworden dat directe invloed heeft op onze manier van bestaan. Elke dag worden wij wakker met de focus op het verzamelen en analyseren van de meest recente informatie op het gebied van cyberdreiging. Vervolgens passen wij onze analyses toe om effectief te reageren op cyberaanvallen.”

Het gecombineerde team levert een krachtige set aan diensten die het voor organisaties mogelijk maakt om sneller dan ooit te reageren op cyberdreigingen en introduceert nieuwe proactieve diensten die de huidige producten van Palo Alto Networks ondersteunen. Daarmee zullen diensten die worden ingezet bij het reageren op cyberdreigingen zich uitbreiden naar meer landen in Azië, Europa en het Midden-Oosten.

Meer informatie over Unmanaged Cloud vind je hier. Meer informatie over de nieuwe consulting groep vind je hier.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Palo Alto Networks

Palo Alto Networks als leverancier op het gebied van cyberbeveiliging geeft de cloud-centric toekomst vorm met technologie die de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Onze missie is om de cybersecuritypartner bij uitstek te zijn en onze digitale manier van leven te beschermen. We helpen de grootste beveiligingsuitdagingen ter wereld aan te pakken met continue innovatie die de nieuwste doorbraken in kunstmatige intelligentie, analyse, automatisering en orkestratie grijpt. Door een geïntegreerd platform te leveren en een groeiend ecosysteem van partners te versterken, lopen we voorop bij het beschermen van organisaties via clouds, netwerken en mobiele apparaten. Onze visie is een wereld waar elke dag veiliger en veiliger is dan de vorige.
© Palo Alto Networks, en het Palo Alto Networks-logo zijn handelsmerken van Palo Alto Networks, Inc. in de Verenigde Staten en in rechtsgebieden over de hele wereld. Alle andere handelsmerken, handelsnamen of servicemerken die hierin worden gebruikt of genoemd, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Palo Alto Networks

Disclaimer

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
Alle rechten voorbehouden © 2019-2021, TechVisor
Vermelde prijzen zijn altijd excl. BTW. Beeldmateriaal is eigendom van hun respectievelijke eigenaren en wordt gebruikt op een 'fair use' basis.