Hewlett Packard Enterprise biedt Isala ziekenhuis dataoplossing voor snellere medische analyses

HPE Solutions for Qumulo voor beheer en analyse van ongestructureerde data zoals medische foto’s en x-rays

 | HPE | 60 views | 2 min | 19 april 2021 15:22
Copyright: Isala
Hewlett Packard Enterprise (HPE) maakt vandaag een samenwerking bekend met dataplatform Qumulo voor dataoplossingen in het Isala ziekenhuis in Zwolle. Met eenvoudig te schalen software defined-oplossingen om ongestructureerde data te managen, versnelt het technologiebedrijf de toegang tot medische data zodat het grote regionale ziekenhuis betere patiëntenzorg kan bieden.

Eenvoudige, schaalbare oplossing

Het Isala ziekenhuis zocht naar een eenvoudig te beheren en kostefficiënte oplossing voor betrouwbare opslag van ongestructureerde data, zoals medische foto’s en x-rays. De software defined-opslossing moest bovendien schaalbaar en toekomstbestendig zijn.

HPE levert samen met Qumulo, toonaangevend platform voor eenvoudige opslag en databeheer, HPE Solutions for Qumulo. Het moderne filesysteem is eenvoudig op en af te schalen in on premise, hybride en cloudomgevingen. Het is gebouwd op basis van de HPE Apollo 4200 Gen10 Server die geoptimaliseerd is voor big data analyse en andere storage-intensieve workloads.

Snellere toegang tot belangrijke dossiers en samples, gecombineerd met voorspellende analytics, zorgen dat data sneller geanalyseerd en beter benut kunnen worden.

“We zijn blij dat we het Isala ziekenhuis kunnen helpen aan deze oplossing voor het beheren van hun essentiële data. De oplossing is eenvoudig te installeren en te managen en bovendien voor verschillende doeleinden in te zetten”, aldus Jan Willem Dees, managing director bij HPE in Nederland. “Op basis van een langdurige relatie met Isala en de nauwe samenwerking met Qumulo hebben we een oplossing die het ziekenhuis naar de volgende stap in betere patiëntenzorg leidt.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over HPE

Hewlett Packard Enterprise (HPE) (NYSE: HPE) is een wereldwijde marktleider op het gebied van technologische oplossingen waarmee klanten data uit de ‘edge’, de ‘core’ en de cloud kunnen verwerken, analyseren, gebruiken en toepassen. Zo stelt HPE klanten in staat om sneller nieuwe businessmodellen te ontwikkelen, klant- of werknemerservaringen te verbeteren en de operationele efficiëntie te verhogen - nu en in de toekomst.
Meer over HPE

Disclaimer

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
Alle rechten voorbehouden © 2019-2021, TechVisor
Vermelde prijzen zijn altijd excl. BTW. Beeldmateriaal is eigendom van hun respectievelijke eigenaren en wordt gebruikt op een 'fair use' basis.