Avit Group ondersteunt Houthoff in professionaliseringsslag van telefonie- en videoconference-omgeving

Organisatiegroei Houthoff vraagt om schaalbaarheid van telefonie
 |  Avit |  15 views | 3 min | 23 februari 2021 16:44
Copyright: Houthoff
Houthoff, een van de grootste advocatenkantoren van Nederland, heeft gekozen voor System Integrator en Managed Service Provider Avit Group, als partner voor de implementatie van hun vernieuwde telefonieomgeving en video conference-apparatuur. Houthoff maakt vanaf nu gebruik van Hosted Avit Collaboration Services, waar Cisco Webex Teams en Collaboration onderdeel van uitmaken. Deze implementatie draagt bij aan het realiseren van de groeiambities van Houthoff. De vernieuwde IT-omgeving stelt ze in staat om op een veilige manier altijd en overal virtueel samen te werken, waardoor het bedrijf efficiënter en effectiever te werk kan gaan.

Effectieve communicatie

Na een succesvolle Proof of Concept is de implementatie van de vernieuwde telefonieomgeving en videoconference-apparatuur gestart. Inmiddels zijn twee oplossingen namelijk Cisco Collaboration end-points en Webex teams geïmplementeerd. Dit maakt het voor Houthoff medewerkers mogelijk om makkelijk met elkaar en met klanten in contact te staan, ook tijdens de coronacrisis. Denk aan online samenwerking in de vorm van het doornemen van of werken aan documenten, bellen en vergaderen. Dit kan ongeacht locatie en tijdzone. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de implementatie van de nieuwe telefonie-omgeving.

Joey van Ginkel, IT-manager bij Houthoff: “Onze oude telefonie-omgeving, had haar maximale capaciteit bereikt. Omdat onze organisatie groeit, is een schaalbare telefonie-omgeving cruciaal. Ook hadden we de wens om de apparatuur voor videoconferencing te vervangen. Wij hebben Avit Group als partner gekozen voor de professionaliseringsslag van onze telefonie- en video-omgeving, wegens hun expertise en service. Buiten dat ze veel kennis hebben over de producten die ze implementeren, denken ze actief mee met het hele proces. Tijdens de implementatie kwamen er uitdagingen voorbij die niet direct tot de verantwoordelijkheid van Avit behoorden. Deze grepen ze met beide handen aan en kwamen met out-of-the-box oplossingen. De oplossingsgerichte werkwijze is kenmerkend voor Avit. Daarnaast nemen ze uitgebreid de tijd voor adoptie. Dit wordt door de hele organisatie gewaardeerd.”

Umut Kilicarslan, Sector Unit Manager Industrie bij Avit: “We zijn trots dat we Houthoff hebben mogen toevoegen aan ons portfolio. Naast onze kennis en expertise zijn we erg blij dat het persoonlijke aspect in samenwerking ook van doorslaggevend belang is geweest bij de keuze voor Avit. De klant centraal stellen, persoonlijk contact onderhouden en altijd de helpende hand bieden zitten in ons DNA. We gaan voor lange termijn partnerships met onze klanten, waarin we als partner graag bijdragen aan de groei van de organisatie en de ontwikkelingen op IT-gebied. We zijn blij dat deze aanpak doorslaggevend is geweest voor deze samenwerking.”

Met de professionaliseringsslag in de telefonie- en video-omgeving is Houthoff klaar voor de toekomst. Het bedrijf realiseert dankzij de Hosted Avit Collaboration Services een efficiëntieslag in online communicatie. In deze tijd is dat relevanter dan ooit.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Over Avit

Avit, specialist op het gebied van networking, collaboration, security en datacenter, verbetert bedrijfsprocessen door het ontwerpen, leveren, implementeren, integreren en beheren van IT-oplossingen. Avit beschikt over een eigen Research & Development afdeling waar innovatieve oplossingen ontwikkeld worden. Kwaliteit, kennis en innovatie staan bij Avit hoog in het vaandel. Zo is Avit ISO gecertificeerd op kwaliteit (ISO 9001), informatiebeveiliging (ISO 27001) en milieu (ISO 14001) en wordt er gewerkt volgens best practice methodieken als ITIL en Prince2. Als officieel gecertificeerd Cisco Gold –partner en Cisco Master Enterpise Networking specialist, is het bedrijf trots op zijn Cisco Transformation & Innovation Partner of the Year 2019 award en de Cisco Collaboration Partner of the Year 2019 award.

Disclaimer

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
Alle rechten voorbehouden © 2019-2021, TechVisor
Vermelde prijzen zijn altijd excl. BTW