TESISQUARE® start samenwerking met Shippeo voor real-time tracking van leveringen

 |  SHIPPEO |  35 views | 2 min | 22 februari 2021 15:04
Copyright: SHIPPEO
Shippeo, de Europese marktleider in real-time transport visibility oplossingen (RTTV), werkt met TESISQUARE®, leverancier van supply chain toepassingen, om de TESISQUARE® Transport Management System’s (TMS) oplossing te versterken met real-time transportation visibility mogelijkheden.

TESISQUARE® loopt voorop als het gaat om trends in de logistieke sector en zoekt steeds naar nieuwe oplossingen om zijn digitale ecosysteem uit te breiden. Het bedrijf investeert continu in zijn eigen Control Tower- en IoT-oplossingen, maar ook in integraties met best-in-breed specialisten als Shippeo.

Gianluca Giaccardi, Chief Product Officer van TESISQUARE® “Visibility is een topprioriteit voor supply chain managers die hun logistieke processen willen verbeteren. Shippeo is onze voorkeursleverancier vanwege hun sterke wereldwijde expertise en de krachtige oplossing.”

Shippeo volgt jaarlijks meer dan 10 miljoen ladingen in 70 landen wereldwijd en werkt samen met ruim140.000 vervoerders. Klanten van TESISQUARE® profiteren nu van real-time locatiegegevens en voorspellende inzichten per levering, evenals de meest betrouwbare ETA (Estimated Time of Arrival)-berekeningen. Deze gegevens verrijken de informatie en verbeteren de mogelijkheden van de TMS-suite op het gebied van uitvoering, boeking, yard management en prestatieanalyse.

"Een ??geïntegreerde benadering van supply chain-processen, met data die vanuit het veld is verzameld uit de beschikbare systemen en kanalen, is essentieel", zegt Gianluca Giaccardi, Chief Product Officer van TESISQUARE®. "Dit geeft de mogelijkheid om real-time data te gebruiken naast voorspellende analyses, zodat je proactief kunt reageren op problemen en uitzonderingen."

Lucien Besse, COO van Shippeo: “TESISQUARE® is een gevestigde speler in Europa en we zijn enthousiast dat zij voor ons gekozen hebben om hun klanten van real-time tracking te voorzien. Onze gezamenlijke teams zullen via automatisering van supply chain transport een optimale customer experience bieden."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Over SHIPPEO

Shippeo, de marktleider in Supply Chain Visibility, helpt internationale bedrijven om real-time logistieke data in te zetten voor uitzonderlijke klantenservice en operational excellence. Het wereldwijde platform biedt verladers, vervoerders en eindklanten continue monitoring en maximale nauwkeurigheid van verwachte aankomsttijden voor elke levering, waardoor ze snel problemen kunnen identificeren en tijdig kunnen anticiperen. Shippeo werd opgericht in 2014 en volgt meer dan 5 miljoen ladingen per jaar voor toonaangevende klanten.

Disclaimer

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
Alle rechten voorbehouden © 2019-2021, TechVisor
Vermelde prijzen zijn altijd excl. BTW