Infoblox verbetert de beveiliging, interoperabiliteit en betrouwbaarheid van NIOS om werkomgeving te transformeren

NIOS 8.4.8, 8.5.2 en 8.6 voegt extra beveiliging, cloud-automatisering en multi-cloudintegraties toe voor het opzetten van hybride netwerken

| Infoblox | 3 min | 09 februari 2021 12:16
Copyright: Infoblox
Infoblox Inc., leider in Secure Cloud-Managed Network Services, kondigt vandaag nieuwe updates aan van zijn prijswinnende Network Identity Operating System (NIOS). Deze nieuwste release biedt klanten DoT/DoH-ondersteuning voor geavanceerde beveiliging, extra cloudintegraties en DevOps-automatisering, DDI-verbeteringen en uitgebreidere mogelijkheden voor service providers. De update stelt organisaties in staat om de zichtbaarheid, betrouwbaarheid en beveiliging uit te breiden over on-premises en cloudnetwerken, waardoor de transformatie van de werkomgeving wordt versneld.

Al een jaar lang passen organisaties hun netwerken aan naar hybride en multi-cloud omgevingen om de bedrijfsvoering ook tijdens de coronapandemie intact te houden. NIOS 8.4.8, 8.5.2 en 8.6 biedt netwerkbeheerders de tools die zij nodig hebben om de complexiteit van een cloud-first netwerk te beheren. Deze nieuwste NIOS-release pakt de uitdagingen aan door:
  • Geavanceerde bedrijfsbeveiliging via DoT/DoH-ondersteuning om de communicatie tussen een client en zijn lokale DNS-server te versleutelen. Dit helpt DNS-aanvallen en -vervalsingen te voorkomen en blokkeert versleutelde communicatie naar niet-geautoriseerde externe DNS-servers. Bovendien bieden FIPS 140-2 Level 2-maatregelen rolgebaseerde authenticatie en bescherming tegen manipulatie.
  • Meer multi-cloudintegraties en meer flexibiliteit en automatisering in DevOps voor Amazon Web Services, Google Cloud Platform, Oracle Cloud Infrastructure, Cisco ISE, ACI, Meraki en Viptela, Red Hat OpenShift en VMWare. Deze Infoblox API's en integratie-templates bieden DevOps-teams de mogelijkheid om multi-cloudnetwerken eenvoudig, geautomatiseerd en kostenefficiënt op te zetten.
  • Sterkere DDI door verbeterde DNS-inzet, DNS-scavenging, fysieke en virtuele appliance-koppelingen en Anycast-configuratie. Dit alles verbetert de zichtbaarheid, betrouwbaarheid en prestaties binnen de hybride omgevingen van een organisatie.
  • Meer mogelijkheden voor service providers voor privacy, beveiliging en controle. Service providers kunnen op schaal gebruikmaken van DoT/DoH, beveiligingsbeleid afdwingen voor virtuele DNS Cache Acceleration (vDCA) en URL-filtering inschakelen om alleen het verkeer van de relevante domeinen naar de managed services provider (MSP) te sturen voor inspectie.

"Netwerken worden steeds vaker cloud-first om de bedrijfscontinuïteit ook nu tijdens verstoringen zoals corona te waarborgen", zegt Dave Signori, VP Product Management bij Infoblox. "We gebruiken onze marktleidende DDI-expertise om klanten te helpen hun on-premises netwerken veilig uit te breiden naar cloud-omgevingen. Bij het ontwikkelen van deze NIOS-functies stelden we klantfeedback voorop. Zo kunnen we leveren wat klanten nodig hebben tijdens het transformatieproces van hun werkomgeving."

Infoblox-klanten zijn zeer enthousiast:

Gaylord Palms Resort & Convention Center gebruikt NIOS om zijn DDI-diensten te schalen met de fysieke uitbreiding van hun pand tot het op één na grootste hotel in Florida.
  • "Tot de belangrijkste voordelen van het Infoblox abonnementsmodel behoren kostenbesparingen, flexibiliteit en schaalbaarheid. De technologie van Infoblox helpt ons team te focussen op taken met hoge prioriteit. Daarnaast stimuleert het innovatie en verbetert het onze klantervaringen." - Tom Arnold en Nova Mtunga, netwerkspecialisten
Paddy Power Betfair gebruikt NIOS om pieken in het verkeer tijdens sportevenementen op te vangen. Dit heeft het bedrijf geholpen meer marktaandeel te winnen in de competitieve wereld van online gaming.
  • "Onze Infoblox oplossing heeft echt een positieve bijdrage geleverd aan het bedrijf. Ten eerste stelt het ons in staat verder te groeien - we zijn de afgelopen vijf jaar met grote sprongen gegroeid. Ten tweede stelt het ons in staat belangrijke netwerkoperaties te automatiseren." - Gianlorenzo Cipparrone, Deliver Manager for Systems Management
Rabobank gebruikt NIOS om zijn enorme netwerk te vereenvoudigen. Zo hebben medewerkers en gebruikers altijd betrouwbare toegang tot zijn online diensten.
  • "Infoblox heeft ons geholpen met de uitdaging om te kunnen garanderen dat onze online diensten 24/7 beschikbaar zijn voor onze klanten." - Olav Roes, Senior Service Owner, Network Security and Connectivity
Wilt u meer weten over hoe deze NIOS-versie kan helpen netwerken te moderniseren en te beveiligen? Bekijk hier het datasheet, of schrijf u in voor het webinar over deze NIOS-release op 16 februari om 11:00 uur.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Infoblox

Infoblox levert een next-level netwerkervaring met zijn Secure Cloud Managed Network services. Als voorloper op het gebied van betrouwbare, beveiligde en geautomatiseerde netwerken streeft Infoblox naar een zo eenvoudig mogelijk next-level netwerk.
Meer over Infoblox

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.