Azerion nieuwe distributiepartner van iconische Microsoft casual games

Casual games van Microsoft komen wereldwijd beschikbaar via meer dan 2000 website-uitgevers

| Azerion | 2 min | 12 januari 2021 13:21
Copyright: Microsoft
Azerion, wereldwijd technologiebedrijf in de media- en entertainmentsector, maakt vandaag bekend dat casual games van Microsoft, zoals Mahjong, Jigsaw, Bubble Shooter, Crosswords, Sudoku en vele andere titels beschikbaar komen binnen het portfolio van Azerion. Bovendien zal ook de Solitaire Collectie worden toegevoegd aan het portfolio. De game die eerder dit jaar haar 30e verjaardag vierde, heeft per maand meer dan 35 miljoen spelers en er wordt elke dag meer dan 100 miljoen potjes gespeeld.

“We zijn erg trots dat een gigant uit de industrie ons het vertrouwen geeft om hun games naar miljoenen spelers wereldwijd te distribueren en om de desktopervaring uit te breiden tot een online crossplatform-ervaring,” zegt Erol Erturk, Executive VP Games & Strategic Partnerships van Azerion. “De casualgames van Microsoft zijn tijdloos en worden gespeeld door spelers van verschillende leeftijdsgroepen. We kijken uit om de games te lanceren in het GameDistribition netwerk.”

“Het websitenetwerk van Azerion biedt een enorme kans voor Microsoft Casual Games om wereldwijd op te schalen door efficiënt te investeren in integratie.” zegt Frank Cartwright, Casual Games Program Manager van Microsoft.

Azerion faciliteert met GameDistribition een eenvoudige en betrouwbare manier om games met de hoogste kwaliteit toe te voegen aan het assortiment van afnemers. Nieuwsuitgevers, omroepen, telecommunicatie sites en andere organisaties zien hier enorme voordelen in. Uitgevers krijgen bovendien ook de mogelijkheid om via GameDistribution effectief geld te verdienen aan games en andere content binnen hun websites.

Er zijn wereldwijd al meer dan 2000 website-uitgevers die gebruikmaken van Azerions GameDistribution. Uitgevers kunnen HTML5 games toevoegen waardoor hun gebruikers toegang krijgen via verschillende platforms zoals PC, Mac, iOS en Android. De gemiddelde speelsessie van gamers op GameDistribution is meer dan 30 minuten, wat substantieel hoger ligt dan de tijd die een gebruiker gemiddeld spendeert op websites.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Azerion

Azerion is een wereldwijd technologiebedrijf in de media- en entertainmentbranche, met hoofdkantoor in Amsterdam. Honderden miljoenen mensen spelen onze spellen en kijken onze video’s. Adverteerders bereiken met onze technologie enorme publieken en doelgroepen. Uitgevers draaien een topomzet met onze technologie en bereiken een kwaliteits publiek met onze content. Uniek is dat Azerion in al deze groepen werkt. We herkennen synergieën, vinden efficiëntieverbeteringen, en vlechten voor elk van onze gebruikers de beste strengen uit ons aanbod samen.

Azerion: content, bereik, omzet, engagement - een miljoen mogelijkheden.
Meer over Azerion

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.