Boomi helpt klanten nog sneller te moderniseren met AWS

iPaaS-leider voegt elasticiteit en schaalbaarheid toe aan Boomi Data Management met AWS en sluit zich aan bij AWS Public Sector partnerprogramma

| Boomi | 3 min | 29 december 2020 11:12
Copyright: Boomi
Boomi™, onderdeel van Dell Technologies™ en toonaangevend leverancier van cloudgebaseerde integration-Platform-as-a-Service-diensten (iPaaS), kondigt vandaag een nauwere samenwerking aan met Amazon Web Services (AWS). Boomi, een AWS Technology Partner, lanceert Boomi Kubernetes Molecule voor AWS Quick Start om klanten op AWS te helpen met moderne en eenvoudige grootzakelijke data-integraties. Daarnaast heeft Boomi zich aangesloten bij het AWS Public Sector Partner Program, om hun focus op overheid, onderwijs en de non-profit sector te versterken.

Boomi zoekt voortdurend naar nieuwe manieren van samenwerking met AWS door kant-en-klare oplossingen te ontwikkelen waarmee klanten sneller applicatie- en event-gestuurde data-integraties kunnen bouwen op het Boomi platform. Boomi Kubernetes Molecule voor AWS Quick Start stelt klanten in staat veel sneller een Boomi Molecule te lanceren op Amazon Elastic Kubernetis Service (Amazon EKS). De Kubernetes Molecule is een aanvulling op het in 2019 gelanceerde Boomi Molecule voor AWS Quick Start. Door honderden processen (die vele dagen in beslag zouden nemen) terug te brengen tot slechts enkele simpele stappen, is het mogelijk een Boomi Molecule binnen een uur uit te rollen. Klanten hebben het voordeel van de schaalbaarheid van een Boomi Molecule op Amazon EKS, terwijl ze tegelijkertijd gebruik kunnen maken van de beschikbare referentiearchitecturen en implementatiehandleidingen.

“We zoeken constant naar nieuwe manieren om onze klanten te helpen met cloudmigraties en moderniseringstrajecten middels een platform-gedreven aanpak die geïntegreerde ervaringen biedt om mensen direct te verbinden met wat ze nodig hebben”, zegt Ed Macosky, Head of Product bij Boomi. “Onze relatie met AWS en de ontwikkeling van de nieuwe Boomi Kubernetes Molecule voor AWS Quick Start stelt klanten in staat betere integraties te leveren. Dankzij een versimpeling van het proces om een elastische Boomi-runtime op grote schaal te lanceren, kunnen klanten hun cloud-moderniseringen in AWS-projecten versnellen.”

Door deel te nemen aan het AWS Public Sector Partner Program helpt Boomi overheidsinstellingen hun applicaties en IT te moderniseren en transformeren, zodat ze burgers en de maatschappij via AWS beter van dienst kunnen zijn. Deelname aan het programma helpt organisaties in het hoger onderwijs ook bij het verbeteren van de weerbaarheid, leren op afstand en herintreding op campussen. Boomi is nu erkend als Authority to Operate (ATO) op AWS Partner. ATO op AWS biedt standaarden op het gebied van beveiliging, autorisatie en monitoring van cloud-diensten en -producten.

De aankondiging van vandaag volgt kort op de recente introductie van de Boomi iPaaS Connector voor Amazon EventBridge, een kant-en-klare integratieconnector. Klanten gebruiken de Boomi Connector voor Amazon EventBridge als startpunt voor hun Amazon EventBridge-integraties.

Klik hier voor meer informatie over de oplossingen van Boomi voor AWS. Aanvullende informatie over Boomi Kubernetes Molecule voor AWS Quick Start is te vinden in dit artikel op de Boomiverse Community.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Boomi
Boomi verbindt alles en iedereen direct middels ons open, geïntegreerde en intelligente cloudplatform. Wereldwijd vertrouwen klanten op Boomi vanwege de snelheid, het gebruiksgemak en de lage Total Cost of Ownership. De visie van Boomi, als pionier op het gebied van de intelligente toepassing van data, is dat het klanten en partners snel en eenvoudig mogelijk wil maken data te ontdekken, te beheren en te orkestreren, en applicaties, processen en mensen met elkaar te verbinden voor betere en snellere resultaten.
Boomi Inc., Boomi, het ‘B’ logo, Atom, AtomSphere en Molecule zijn handelsmerken van Boomi Inc. of haar dochterondernemingen. Alle rechten voorbehouden. Andere namen of merken kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Boomi
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.