Lumen's op de cloud-gebaseerde samenwerkingsservice wereldwijd beschikbaar

De door Cisco gehoste samenwerkingsoplossing is nu ook beschikbaar in Europa, het Midden-Oosten en het Pacifische gebied

 | Lumen | 248 views | 2 min | 14 oktober 2020 21:58
Copyright: Lumen
Lumen breidt zijn Cisco Hosted Collaboration Solution (HCS) uit naar Europa, het Midden-Oosten, Azië en het Pacifische gebied. Cisco HCS is sinds 2014 beschikbaar in Noord-Amerika. Deze nieuwe, op de cloud gebaseerde en gehoste, uniforme samenwerkingsoplossing biedt klanten vereenvoudigde, op IP-gebaseerde spraak-, video- en berichtendiensten.

De belangrijkste functies van Cisco HCS zijn onder meer:

  • Geavanceerde spraakdiensten op basis van VoIP;
  • Videogesprekken en conferentiemogelijkheden, allemaal in de cloud;
  • Voicemail en geïntegreerde berichtenuitwisseling – vanaf een IP-telefoon, mobiele telefoon of desktop;
  • Instant messaging, telefoneren en vergaderen met één klik met behulp van Cisco Jabber;
  • Technologie om, waar je ook bent, aan vergaderingen en projecten deel te nemen of ze te beheren;
  • Een op de cloud gebaseerd contactcenter, met intelligente gespreksroutering en next-generation agent- en supervisor-desktops;
  • De mogelijkheid om inkomende IP-oproepen te verbinden naar specifieke telefoons, oproepen te verplaatsen tussen desktop en mobiele telefoon en zakelijke belfuncties te gebruiken, zoals conferenties en telefoonlijsten, vanaf je mobiele apparaat.

Essentieel voor de nieuwe werkervaring

Met de oplossing kunnen klanten gebruikmaken van Cisco Unified Communications Manager (Call Manager) en Collaboration Services. De Cisco HCS-service, geleverd door Lumen, omvat de volledige Cisco-gebruikerservaring met verschillende redundantieniveaus.

"Voorzien in de samenwerkingsbehoeften van werknemers die tegenwoordig veel op afstand werken is niet langer een luxe - het is essentieel voor de nieuwe werkervaring", aldus Craig Richter, Senior Director Product Management bij Lumen. "Cisco HCS voegt toonaangevende mogelijkheden toe aan het Lumen-portfolio, waardoor we nu uitzonderlijke klantervaringen en hoogwaardige end-to-end-service kunnen bieden aan een wereldwijd klantenbestand dat daar meer dan ooit behoefte aan heeft."

Vind hier meer informatie over Cisco HCS.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Lumen

Lumen (NYSE: LUMN) gelooft dat de mensheid op zijn best is wanneer de manier waarop we leven en werken door technologie wordt verbeterd. Met 700.000 kilometer aan glasvezel om klanten in meer dan 60 landen te bedienen, leveren we het snelste, meest veilige wereldwijde platform voor applicaties en data zodat bedrijven, overheidsinstellingen en gemeenschappen geholpen kunnen worden om bijzondere ervaringen te leveren.

Disclaimer

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

20191029200614.jpg
Drive value with data
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
Alle rechten voorbehouden © 2019-2021, TechVisor
Vermelde prijzen zijn altijd excl. BTW. Beeldmateriaal is eigendom van hun respectievelijke eigenaren en wordt gebruikt op een 'fair use' basis.