OutSystems komt met nieuw partnerprogramma om inkomsten partners te verhogen

Het aangepaste partnerprogramma weerspiegelt het groeiende ecosysteem en de toegevoegde waarde voor klanten
| OutSystems | 3 min | 14 juli 2020 17:28
Copyright: OutSystems
 OutSystems, leverancier van hét low-code-platform voor applicatieontwikkeling, lanceert een vernieuwd partnerprogramma. Het programma biedt nieuwe voordelen en uitgebreide mogelijkheden voor system integrators, vendoren en andere channelpartners die hun inkomsten willen laten toenemen. Zij voegen waarde toe door klanten te ondersteunen met het versnellen van de digitale transformatie en het voldoen aan de innovatiebehoefte van de business. Dit doen zij met behulp van technologie, expertise en managed services gericht op het benutten van de efficiëntie en mogelijkheden van het low-codeplatform. OutSystems investeert in haar partnerprogramma om het tempo van de adoptie te verhogen en het succes van klanten en de ROI te versnellen. Het aangepaste programma zorgt er onder andere voor dat partners op nieuwe manieren in contact komen met klanten, resultaten meetellen en er nieuwe licentiemogelijkheden zijn.

Het nieuwe programma

Het nieuwe partnerprogramma biedt voordelen voor vier typen partners: channelpartners, globale system integrators (GSI's), onafhankelijke softwarevendoren (ISV's) en managed services providers (MSP's). Hoogtepunten van het nieuwe programma zijn onder andere:

Systeemintegratoren krijgen op competenties gebaseerde autorisaties, waarmee zij onderscheidend kunnen zijn. Vanaf nu zijn de beschikbare partnerautorisaties gebaseerd op vaardigheden en succesvolle levering aan de klant. Daarnaast zijn er voor dit jaar meer dan 20 certificeringstrajecten gepland.

Industrie- en gebruiksspecifieke bedrijfsoplossingen van partners zijn beschikbaar in de nieuwe OutSystems-oplossingencatalogus en in de Forge, een opslagplaats van herbruikbare apps, widgets, thema's, sjablonen en connectoren. Partners kunnen hun diepgaande expertise in de sector aantonen door meerdere oplossingen op de markt te brengen. 

ISV- en MSP-licentieprogramma's stellen softwarebedrijven in staat om nieuw aanbod op het OutSystems-platform te ontwikkelen, te verkopen en te beheren. ISV en MSP partners krijgen betere toegang tot het OutSystems platform, unieke licentie- en prijsvoorwaarden en ondersteunende diensten om snel maatwerk producten te bouwen en unieke diensten op de markt te brengen.

"Onze partners zijn natuurlijke verlengstukken van ons team, daarom is hun succes van cruciaal belang voor ons en voor onze klanten", zegt Peter Dunlap, VP Channels and Alliances bij OutSystems. "We willen partners ondersteunen bij het creëren van unieke kansen. Daarnaast kunnen we met dit programma de partnerships die we al vele jaren hebben, verder uit te bouwen."

Deloitte, KPMG en Coolprofs over het programma

"We werken al vele jaren met OutSystems in meerdere regio’s en dit nieuwe programma toont de verschillende manieren waarop onze partners toegevoegde waarde voor onze klanten leveren. Van het scopen van een project tot het leveren van toepassingen, van het bouwen van industrie specifieke versnellers tot het op de markt brengen van nieuwe producten, het 2020 Partnerprogramma definieert en beloont de talloze manieren waarop we OutSystems gebruiken om klanttevredenheid te realiseren en diverse inkomstenstromen te behouden". - Axel Rupp, Partner bij Deloitte Consulting - GSI Partner.

“Als GSI zoeken we de meest flexibele tools die applicatieontwikkeling en business innovatie faciliteren. Binnen een transformatie-aanpak maken we meestal gebruik van een ecosysteem van technologieën op basis van een low-code-platform. We werken met OutSystems omdat het platform geschikt is voor zelfs de meest complexe projecten. Het nieuwe partnerprogramma stelt ons in staat om het OutSystems-platform te gebruiken om meerdere inkomstenstromen te genereren.” - Rui Gonçalves Partner, adviseur bij KPMG - GSI Partner.

"Met behulp van het OutSystems platform kan Coolprofs software en managed services op de markt brengen. Het partnerprogramma opent nieuwe zakelijke mogelijkheden: van het lanceren van een nieuw product, tot het beheren van een oplossing op maat voor één klant. Dit biedt ons meer kansen om omzet te realiseren door aan de vraag van de klant te voldoen". - Camilla Ramberg, Chief Executive Officer bij Coolprofs - Channel en ISV Partner.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Over OutSystems

Wereldwijd vertrouwen duizenden klanten op OutSystems, hét nummer één Low-Code-ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Gedreven techneuten hebben ieder aspect van het platform met oog voor detail ontworpen, waardoor bedrijven enterprise-grade apps kunnen bouwen en daarmee hun digitale transformatie kunnen versnellen. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van Low-Code applicatieontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele functionaliteiten. Daardoor kan het volledige applicatielandschap visueel gemodelleerd en geïntegreerd worden met bestaande systemen.
Meer OutSystems
Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191105203105.png
Krijg inzicht in bedrijfsprocessen!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030102114.jpg
Deliver measurable impact on your business
20191030104826.jpg
We make IT spark!
20191030104037.png
Bringing cultures together and make your team work!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
Alle rechten voorbehouden © 2019-2020, TechVisor