Heijmans gaat langdurige IT-samenwerking aan met Conclusion

| Conclusion | 2 min | 09 juli 2020 9:55
Copyright: Conclusion
Het beursgenoteerde bouwbedrijf Heijmans heeft Conclusion geselecteerd als partner voor het beheer van haar IT-landschap. De samenwerking omvat het beheer van 5.000 IT-werkplekken op basis van Office 365, de overname van de gehele Servicedesk plus on-site support en het beheer van het achterliggende serverlandschap. Daarnaast is Conclusion verantwoordelijk voor het beheer en de doorontwikkeling van de verschillende op Microsoft Azure gebaseerde clouddiensten. Het overnemen van de verantwoordelijkheid voor de IT-dienstverlening is in slechts drie maanden uitgevoerd, middenin de coronacrisis. Deze complicerende factor heeft voor Conclusion en Heijmans als ondernemende partners niet geleid tot een minder resultaat: de transitie is conform planning naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Gezamenlijke digitale transformatie

Naast het beheer van het basis-IT-landschap gaat Conclusion ook een bijdrage leveren aan de digitale strategie (Verslimmen) van Heijmans. Speerpunt hierin is het agile beheer van de diverse cloudplatformen, die nodig zijn voor de huidige en nieuwe datagedreven businesspropositie in de bedrijfsstromen van Heijmans, zoals BeSense, Brugmonitoring, Matching Materials, Slimme Monteur en Digital Twins. Deze samensmelting van IT met de core business van Heijmans zorgt voor een totaaloplossing waardoor er nieuwe IT-dienstverlening aan de klanten van Heijmans geleverd kan worden.

Hendrik-Jan Smaal, CIO bij Heijmans: “We hebben in Conclusion gevonden wat we in het huidige digitaliseringstijdperk denken nodig te hebben om te versnellen. De digitale cultuur van morgen is er namelijk een van co-creatie. Het zal gewoon worden dat we in onze bedrijfsstromen naast de bekende timmermannen en metselaars ook rollen als data- en softwarespecialisten zien verschijnen, die de digitale proposities bouwen en onderhouden (DevOps). We waren op zoek naar een ervaren Nederlandse speler die in dit kader onze IT-dienstverlening naar een hoger niveau tilt, met een bedrijfscultuur die bij ons past. In Conclusion vonden we een match op deze vlakken. Door de succesvolle overdracht in de coronaperiode hebben we laten zien dat we samen in staat zijn om creatief om te gaan met veranderende omstandigheden. We hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat dit partnership het begin is van een succesvolle, langdurige samenwerking.”

Leon van Meel, directeur bij Conclusion FIT: “We zijn erg trots dat Heijmans, naast de bestaande SAP-dienstverlening vanuit myBrand, ook voor Conclusion kiest als het gaat om onze Managed Cloud-dienstverlening. Heijmans is, net als wij, een volledig Nederlands bedrijf met maatschappelijke relevantie. We verheugen ons op het partnership en het leveren van een bijdrage aan de business van Heijmans door de verdere inzet van cloudtechnologie. Onze focus zal naast de continuïteit ook liggen op de beleving van de eindgebruikers, die in alle toekomstige innovaties leidend zal zijn.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Over Conclusion

Conclusion is de naam van ons unieke ecosysteem. Een ecosysteem op het vlak van Business Transformatie en IT Services. We zijn er voor startups, groeiers en gevestigde namen: we initiëren, faciliteren, ontwikkelen, onderhouden en innoveren. En dat op continue basis, want de wereld verandert voortdurend. Digitale Transformatie zit in onze genen. Net als aandacht voor het menselijke. Want IT gaat ook om draagvlak. Zo zijn we dagelijks bezig met problemen op te lossen voor onze klanten en nieuwe kansen samen te verzilveren.
Meer Conclusion

Tags

Conclusion
Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.
20191030104037.png
Bringing cultures together and make your team work!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191105203105.png
Krijg inzicht in bedrijfsprocessen!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030102114.jpg
Deliver measurable impact on your business
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030104826.jpg
We make IT spark!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
Alle rechten voorbehouden © 2019-2020, TechVisor