Citrix levert Back-to-Office Solution

Leider in digitale workspace oplossingen gebruikt ervaring met flexibele werkmodellen en micro-apps om de realiteit van de nieuwe werkomgeving hanteerbaar te maken

| Citrix | 3 min | 23 juni 2020 10:34
Copyright: Citrix
Nu overheden overal ter wereld proberen de economie weer op gang te helpen, zoeken organisaties naar de beste manier om hun medewerkers weer aan het werk te krijgen. Gaan we terug naar het oude normaal, of kunnen (of moeten) sommige zaken anders worden aangepakt? Citrix Systems, Inc., wereldwijd leider in digitale workspace oplossingen, maakt gebruik van tientallen jaren ervaring met flexibele werkplekoplossingen om organisaties hierbij te helpen. Het bedrijf presenteert vandaag een reeks nieuwe micro-apps in Citrix® Workspace™, waarmee klanten en partners werknemers kunnen helpen om op een veilige manier terug te keren naar kantoor, waarbij tegelijkertijd de werkervaring wordt verbeterd en ze zich op een efficiënte manier kunnen aanpassen aan de nieuwe manier van werken.

“De meeste bedrijven realiseren zich dat de terugkeer naar kantoor niet betekent dat alles weer wordt zoals vroeger”, zegt Tim Minahan, Executive Vice President Business Strategy bij Citrix. “Citrix levert een digitale workspace die gebaseerd is op drie decennia aan ervaring met flexibele en veilige werkmodellen, waar wereldwijd inmiddels al meer dan 400.000 ondernemingen gebruik van maken. Wij zijn in de ideale positie om organisaties te helpen hun bedrijfsvoering weer op gang te brengen, en daarbij meteen prioriteit te geven aan het welzijn en de veiligheid van hun medewerkers.”

Waar het kantoor van oudsher de plaats is waar mensen nauw samenwerken en vaak aan elkaars bureau staan, of bij de koffieautomaat en in de fitnessruimte met elkaar in gesprek gaan, wordt medewerkers nu gevraagd afstand te houden. Het aantal mensen op kantoor wordt beperkt, werkschema’s worden aangepast, thuiswerken wordt aangemoedigd - of zelfs verplicht bij lichte ziekteverschijnselen - en in sommige gevallen zijn bezoekers niet meer welkom.

“Dit hebben we niet eerder meegemaakt”,  zegt Jeffrey Dean, Director Global Security and Risk Services bij Citrix. “Er ligt geen blauwdruk klaar waarmee je werknemers weer veilig op kantoor kunt laten werken, maar door slimme technologie en de juiste inzichten te combineren kunnen bedrijven toch een manier vinden om hun organisatie weer vooruit te helpen.”

Met Citrix Workspace bieden organisaties een consistente werkomgeving aan waarin werknemers optimaal kunnen presteren en toch ook op kantoor hun veiligheid en gezondheid in acht kunnen nemen. Dankzij de mogelijkheden van de nieuwe back-to-office microapps, kunnen organisaties binnen hun workspace gebruik maken van functionaliteiten die cruciaal kunnen zijn voor HR, IT, Facilities en Juridische Zaken, zoals:
  • Onderzoeken in hoeverre werknemers zijn voorbereid op de nieuwe realiteit.
  • Onderzoeken hoe de organisatie omgaat met voor medewerkers belangrijke momenten, zoals welke werkplekken ze mogen innemen en hoe ze moeten omgaan met vergaderingen en klantbezoek.
  • Veiligheidsprotocollen uitvoeren.
  • Onderzoek naar de gezondheid van medewerkers.
  • Managen van de bezettingsgraad met het oog op social distancing.
  • Locaties in kaart brengen en contacten traceren.
  • Communicatiestrategieën ontwerpen.
Om organisaties verder te helpen heeft Citrix een back-to-office resource center geopend waar meer informatie te vinden is, technologie gedemonstreerd wordt en best practice processen worden gedeeld.

Citrix bouwt veilige, digitale werkplektechnologie die bedrijven helpt het potentieel van hun medewerkers te ontsluiten, de werkervaring te verbeteren en aanpasbare werkmodellen te ontwikkelen. Klik hier voor meer informatie.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Citrix

Citrix (NASDAQ:CTXS) streeft naar een wereld waarin mensen, organisaties en dingen veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. Citrix helpt klanten de toekomst van werk opnieuw uit te vinden door de meest uitgebreide beveiligde digitale werkplek te bieden, waarin alle apps, data en diensten die mensen nodig hebben om productief te zijn verbonden worden en waar IT eenvoudig complexe cloudomgevingen kan opzetten en beheren.
Citrix Systems, Inc. Citrix, the Citrix logo, and other marks appearing herein are the property of Citrix Systems, Inc. and may be registered with the U.S. Patent and Trademark Office and in other countries.  All other marks are the property of their respective owners.
Meer over Citrix

Disclaimer

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
Voor onze dienstverlening geldt dat vermelde prijzen altijd excl. BTW zijn en dat onze algemene voorwaarden van toepassing zijn.
Beeldmateriaal is eigendom van hun respectievelijke eigenaren
en wordt gebruikt op een 'fair use' basis met bronvermelding.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.