Eerste volledig geautomatiseerde coronacheck- en afsprakenplatform van Nederland live

Zelfontwikkelde app laat ondernemers dienstverlening optimaal inrichten

| Plannen.nl | 2 min | 16 juni 2020 14:21
Gewaardeerd
Afbeelding: Faizal Siddiqui, oprichter van Plannen.nl | Copyright: Plannen.nl
Vandaag gaat het volledig geautomatiseerde coronacheck- en afsprakenplatform Plannen.nl officieel live. Met een speciaal hiervoor ontwikkelde tool kunnen ondernemers, volgens de richtlijnen van het RIVM, coronacheckgesprekken online afhandelen en aansluitend afspraken inplannen. Plannen.nl is volledig in eigen beheer ontwikkeld door topondernemer Faizal Siddiqui, oprichter en eigenaar van CruiseReizen.nl en SpaOnline.com.

Met de app wil Siddiqui ondernemers bijstaan die – net zoals hij – te lijden hebben onder de coronacrisis. “In welke sector je als ondernemer ook actief bent; sport, detailhandel, horeca of transport - op dit moment draait het om de kwaliteit van je dienstverlening”, aldus Faizal Siddiqui.

“Om ervoor te zorgen dat ondernemers zich hier volledig op kunnen focussen, bieden we niet alleen aan de voorkant maar ook aan de achterkant zoveel mogelijk ondersteuning. Zo helpen onze speciaal aangestelde customer succes managers ondernemers om het maximale uit onze tool te halen.”

Coronacheck

Plannen.nl is de eerste oplossing die zowel de coronacheck als een efficiënte afsprakenplanner samenvoegt in één digitale oplossing. Via het platform kan een ondernemer gemakkelijk aangeven wanneer zijn ruimte(s) beschikbaar zijn voor reservering. Consumenten kunnen daarop zelf een online reservering maken via een widget op de website van de ondernemer. Door ook het checkproces volledig te automatiseren per sms, wordt verdere verspreiding van het coronavirus verholpen. Omdat bovendien de agenda van de ondernemer automatisch wordt gesynchroniseerd, draagt de app bij aan een optimale bezetting van tijd en ruimte.

iddiqui: “De huidige crisis is een feit en 2020 komt zonder twijfel in de geschiedenisboeken te staan als een van de meest impactvolle jaren van deze eeuw. Als ondernemer bepaal je zelf hoe je op deze crisissituatie inspeelt en als bedrijfseigenaar wil ik er alles aan doen om mijn mensen te behouden. Met dit platform wil ik ondernemers stimuleren en een kans geven om juist nu door te pakken.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (4 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

Plannen.nl

Over Plannen.nl

Plannen.nl is het eerste coronacheck- en afsprakenplatform van Nederland. Dankzij dit platform kunnen consumenten en bedrijven volledig geautomatiseerd afspraken inplannen en aansluitend een coronacheck gesprek afronden. Het initiatief is van ondernemer Faizal Siddiqui, oprichter van CruiseReizen.nl BV & SpaOnline.com BV en ondernemerscoach bij NLgroeit.
Meer over Plannen.nl

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.